Hvorfor oss

De tre reglene
av et datasenterløft

Ethvert serverhåndteringsverktøy som vurderes for bruk i et datasenter, må på det mest grunnleggende nivået være i stand til å trygt og effektivt utføre de viktige funksjonene som trengs fra et datasenterløft.

1
  TRANSPORTERE

Serverhåndteringsutstyr skal kunne transportere servere og annet IT-utstyr rundt ethvert datasentermiljø. Et datasenterløft må effektivt navigere: 

  • Gjennom dører og heiser i standardstørrelse
  • Serverromsganger med luftledninger
  • Over vanlige hindringer i gulvet

Dører og heiser

ServerLIFTs høyeste enhet, the SL-1000X® Super-Duty Lift, måler mindre enn 6,5 fot (197 cm) høy, slik at den kan bevege seg komfortabelt gjennom hvilken som helst dør eller heis. Ved å bruke en ServerLIFT-enhet vil ikke de ansatte miste tid eller ta risiko for å transportere servere med push-carts og deretter overføre dem til datasenterheisen for en installasjon.

aisles

ServerLIFT spesialbygde enheter lar operatører trygt tilgang til begge sider av midtgangen uten å måtte snu enheten. De var designet for en ultimat praktisk bruk når de installerer og fjerner utstyr fra stativer, uten å måtte rotere heisen i midtgangen. Enda bedre, heisene våre kan låses på plass ved hjelp av kontroller både på bremsene og håndtakene for sikker plassering.

Gulvhindringer

En ServerLIFT-maskin har nesten en total tomme av understellsavstand (0,9 tommer [2,28 cm]) uten at det går ut over hvor lite den kan installere servere i et rack. Det vil ikke bunnen og ikke bli sittende fast når du krysser vanlige hindringer eller standard ADA-ramper. Den har også store hjul, noe som gjør det lettere å skyve med større total stabilitet. Våre datasenterheiser vil ikke sitte fast eller velte i noe datasentermiljø når de brukes som instruert.

2
  POSISJON

Et datasenterløft må plassere og støtte servere nøyaktig og jevnt for å gjøre det enkelt for operatørene å gjøre sitt arbeid.

SL-500FX serverløft teleskopmast

Høyde

ServerLIFT-enheter når opp til minimum 8,16 fot (248,9 cm), eller, med RL-500 ™ plattformstigerørtil 289,5 cm. SL-1000X støtter servere som er 266,7 cm høye (75 tommer) og er også kompatible med RL-500 Platform Riser for utvidet rekkevidde når det er nødvendig. I tillegg ved å feste en PL-500X® plattformforlengelse på ServerLIFT-enheten kan utstyr nå de laveste stillingene i et stativ eller et skap og til og med helt ned på gulvet.

Side-til-side-justering

Alle ServerLIFT-enheter har stive plattformer som ikke vil synke, noe som kan kaste av side-til-side-justering og komplisere installasjonsprosessen. I tillegg har våre heisplattformer SmartTILT ™ -teknologi. En operatør kan justere plattformvinkelen i nøyaktig mål for riktig justering av serveren med rackstolpene. Hyllen kan vippes opp eller ned med et totalområde på 2 grader for mikronivåing når en operatør jobber med store belastninger og forårsaker svak avbøyning.

Forward Rail Installs

ServerLIFT designet sine datasenterheiser for å justere fremovervinkelen til servere som bruker RS-500X ™ skinneløft. Denne inn-til-rack-vinklingen gir mulighet for å lette utstyret i slissede skinner trygt uten manuell innsats. Din IT-stab, utstyrt med ServerLIFT-løsninger, vil aldri måtte slite med å stille spikerne på en server med skinnespaltene for hånd igjen.

3
  Installer / FJERNING

Data center lifts must effectively and safely assist in the installation and removal of servers to/from a rack.

SL-500FX serverinstallasjon

Støtte til utstyr

ServerLIFT-plattformer støtter servere i serverkabinettet med letthet.

ServerLIFT SL-1000X®, SL-500X®, og SL-350X® datasenterheiser har en skyvehylle som strekker seg 6 tommer til hver side for sidelastingsevne i totalt 12 tommer reise.

ServerLIFT SL-500FX ™ frontløfterheis er i stand til å støtte utstyr opptil 20 ″ og plassere det i ethvert server rack. De FE-3X ™ utvidet hylle er et verdifullt vedlegg, som nesten dobler frem rekkevidden til SL-500FX-plattformen.

Operatørtilgang

ServerLIFT vinsj-trinse-kabelsystemet ligger utenfor plattformens løfteområde, og det er lukket, og beskytter hendene mot potensielle klemmepunkter. Rammen omgir ikke plattformen, slik at den ikke forstyrrer å nå serveren fra hver side, bakfra eller foran.

Stabilitet

Løfteenheter for ServerLIFT datasenter kan støtte enhver server innenfor enhetens kapasitet. De er designet for utrolig stabil, men allikevel frittstående installasjon og fjerning, og vil ikke velte mens du krysser ujevne datasentergulv. Våre dobbeltpunkts stabilisatorbremser er store og tilgjengelige for brukervennlighet og låser heisen, og forhindrer bevegelse selv når du drar en tung server på eller utenfor plattformen under en serverflytting. ServerLIFT-utstyr forblir stabilt uten behov for stropper, selv om vi anbefaler stropper for å feste utstyret til heisen for bruk under transport.

Sammenligning:
De 3 reglene

av en datasenterassistert løfteenhet

ServerLIFT RackLift Lagerheis

Utfører alle funksjoner

JA

NEI

NEI

1. Transport

Dører og heiser

Passer gjennom standard størrelse

Gulvhindringer

Klaring for å navigere over ramper, kabler osv.

2. Posisjon

Høyde

Oppnår alle rackposisjoner (opptil 58U)

*

Justering (side til side)

Holder servernivå og justeres med rackinnlegg

Justering (foran-til-bak)

Vinkler eller vipper server inn / ut av slissede skinner

3. Installer / fjern

Stabilitet

Samlet enhet låses på plass uten behov for støtte utenfra. Skyve plattformen låses på plass slik at utstyret kan skyves på og av enheten.

Adgang

Serveren er fullt tilgjengelig på alle sider i alle høyder for operatøren

Brukerstøtte

Uavhengig stabil for å støtte servere i racket

Utfører alle funksjoner
1. Transport
Dører og heiser
Gulvhindringer
2. Posisjon
Høyde
Justering (side til side)
Justering (foran til bak)
3. Installer / fjern
Stabilitet
Adgang
Brukerstøtte
* Både 600RS- og RL400-enhetene går bare opp til 40U og krever ekstra tilbehørskjøp for å få plass til stativer med standardhøyde på 42U. Racklift opplyser at 600C kan tilpasses.

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft

[grw id="24503"]
Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "The Data Center Migration Guide"

Optimalisering av IT-produksjon er avhengig av riktig oppdatering og vedlikehold av utstyr og datasenterfasiliteter. Bruk vår gratis guide for å visualisere, planlegge og utføre en datasentermigrering.

Data-Center-Migration-Guidebook-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

Få den siste innsikten

Vi respekterer ditt privatliv og vil aldri selge, leie, lease eller gi bort informasjonen din til tredjepart, og vi vil heller ikke sende deg uoppfordret e-post.

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet