SL-500FX ™ frontlasterheis

Front-lasting, Deep Rack Support

ServerLIFT SL-500FX ™ front-loading Powered lift er optimal for unikt designet datasentre, produsenter, testlaboratorier og systemintegratorer med bredere gang, mye plass eller hindringer foran racket. Utstyrt med alle funksjonene i ServerLIFT SL-500X® side-heis, SL-500FX-enheten har en unik frontlasterkonfigurasjon, noe som gir støtte opp til 11,5 ″ (29,2 cm), eller 20 ″ (50,8 cm) når den brukes sammen med FE-3X ™ feste, inn i stativet.

DATA SENTRUM APPLIKASJONER

Datasenter Labs-ikon

Datasenterlaboratorier

Forkonfigurert stativerikon

Forkonfigurerte stativer

Vektikon på 500 lb

Vanlig Flytter opptil 500 kg.

Dypere støtte, stabilitet og allsidighet

The ServerLIFT Front-Loading SL-500FX is the only safety-certified data center lift capable of supporting equipment as it is extended up to 20″ deep into the rack. The forward-sliding platform accommodates both fixed-rail and face-mounted installs with optimal stability and visibility. It will even traverse ramps and floor gradients (max. angle of 6 degrees.)

Fotspor (BxLxH): 24 x 44 x 69 tommer
Vekt (losset): 458 kg (207 kg)

Fraktdimm (BxLxH): 26 x 45 x 78 tommer
Fraktvekt: 567 kg (258 kg) 

Fungerer for ethvert datasenter-design

ServerLIFT SL-500FX-enheten har en holdbar innebygd Easy Glide Hylle som beveger seg fremover for å gi nøyaktig serverposisjonering. SmartTILT ™ hyllejustering med mikronivåer muliggjør presis justering av fremovervinkelen og enkel installasjon selv med servere opp til 227 kg. Den forbedrede manøvrerbarheten og rekkevidden til denne maskinen gjør det til løftet du velger for installasjoner i pre-befolket serverrack eller pre-konfigurering server rack på paller.

Sikkerhet er vår topp prioritet

ServerLIFT-serverhåndteringsheiser er designet for å være datasenterets profesjonelle og tryggeste beslutning. Our is the only datasenter heis sertifisert for å oppfylle globale sikkerhetsstandarder, med en 100% ulykkesfri post rapportert av våre kunder.

Vector Smart Object-1
Vector Smart Object
IC-logo-hvitt
KC_logo
Vector Smart Object-2

Danger in the Data Center​

"Manuell materialhåndtering er den viktigste kilden til erstatningsskader i den amerikanske arbeidsstyrken, og fire av fem av disse skadene vil påvirke korsryggen."
- Arbeidsmiljøetaten

"Over 36% av skader som involverte tapte arbeidsdager var et resultat av skulder- og ryggskader ... å løfte belastninger over 50 pund vil øke risikoen for skader."
- US Bureau of Labor

Ingen flere manuelle løft

Produsenter av IT-utstyr spesifiserer vanligvis to til fire personer for håndtering og installasjon. Selv med fire personer øker unødvendig løfteutstyr unødvendig risikoen for ulykke. Manuell løfting forsinker også andre viktige datasentreoppgaver fra å bli utført.

dårlig løfteteknikk
SL-500FX skyver servere ut av hylla og inn i rack

Spar tid og penger med ServerLIFT

Å installere servere og relatert IT-utstyr for hånd er både farlig og ineffektivt. Avhengig av antall personer som brukes til å installere utstyr, kan datasenterets effektivitet forbedres med opptil 300% når du bruker ServerLIFT-enheter i stedet.

To funksjonærer som installerer et nytt stykke montert utstyr som veier 75 pund * for hånd, gir et perfekt eksempel. Denne oppgaven krever 30+ minutters høyspentarbeid per ansatt, og risikerer muskelbelastning, klemte fingre og andre skader. Motsatt kan en enkelt tekniker som bruker en ServerLIFT-datasenterheis gjøre farten på 15 minutter uten risiko.

* montert på stativet - ingen kabling eller tilkoblinger

30 Day Money Back Guarantee

ServerLIFT-garantien

SL-500FX-frontlasterheisen støttes av en bekymringsfri, 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

SL-500FX-FUNKSJONER

Heavy Duty, Micro-Levelling Platform

Plattformen til SL-500FX datasenterheisen forblir stiv og stabil, selv når den støtter opp til 227 kg utstyr. Når den er helt hevet, løfter den trygt opp til 52U høye (8 fot eller 2,44 m). Dette, sammen med den brukerstyrte SmartTILT ™ -plattformen for vinkeljustering, gir den kritiske nivåjusteringen foran til bak, som er nødvendig for å presis montere hvilken som helst server, noe som gjør installasjonen til en lek.

Brukbarhet foran

SL-500FX datasenterheisen har en unik fremover-glidende plattform som muliggjør opp til 11,5 11 (29,2 cm) av utvidet støtte inn i stativet (20 ″ [50,8 cm] når det brukes med FE-3X vedlegg som vist). Sammen med dypere støtte i serverkabinettet oppnår brukeren også større manøvrerbarhet av utstyr for nøyaktig plassering med opptil 3,4 ″ justering av vinkel på vinkelen på plattformen.  

FUNKSJONALE OPPBEVARINGER FOR SL-500FX

monter sikkert på toppen av stativet

Med RL-500 ™ Platform Riser kan du nå toppen av ethvert stativ uten å treffe hemmelige hindringer.
Lære mer "

FE-3X Utvidet hylle legger til støtte i stativet

Få utvidet rekkevidde og dyp rack-serverstøtte med FE-3X ™ utvidet hylle. Designet for bruk med SL-500FX ™ frontlasterheis
Lære mer "

GT-1000X Glide Table friksjonsfri lossing av servere

GT-1000X ™ Bi-Directional Glide Table hjelper deg med å laste og losse tunge servere med en enkelt hånd for en bevegelighet uten stress ... hver gang.
Lære mer "

Utvidet garanti-Graphic

ServerLIFT Service og utvidede garantiavtaler er tilgjengelige på ett-, tre- og fem års vilkår på SL-500FX. Garantiforlengelser inkluderer en forebyggende vedlikeholdstjeneste ved utgangen av året eller på slutten av året.
Lære mer "

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft

[grw id="24503"]
Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Datasenterets sikkerhetshåndbok"

Sliter du med å lage passende, realistiske sikkerhetsretningslinjer for datasenteret eller colocation-anlegget ditt? Denne gratis guideboken skisserer driftsstandardene som kreves for å oppnå et 100% trygt arbeidsmiljø.

Data-Center-Safety-Guidebook-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

Få den siste innsikten

Vi respekterer ditt privatliv og vil aldri selge, leie, lease eller gi bort informasjonen din til tredjepart, og vi vil heller ikke sende deg uoppfordret e-post.

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet