SL-500X® Elektrisk heis

Den beste løsningen for daglig serverhåndtering

Effektiviser maskinvareadministrasjon med ServerLIFT SL-500X Electric Lift, bransjestandardløsningen for hyppige serverflyttinger, raske installasjoner og håndtering av rackmontert datasenterutstyr. SL-500X datasenterheisen er spesialbygget for IT-miljøer, og eliminerer risikoen for skader og skader på utstyret for praktisk talt enhver serverhåndteringsoppgave eller situasjon. Derfor er det den mest tidlige, mest solgte datasenterheisen og det rådende valget for kritiske prosjekter over hele kloden.

DATA SENTRUM APPLIKASJONER

Helt populert chassisikon

Installer fullt populert chassis

FrequentMoves-ikonet

Hyppige eller tunge bevegelser

store flyttemigrasjoner

Migreringer / Relocations

Trygt, raskt og sømløst

With its powerful electric motor, the ServerLIFT SL-500X device can move, lift and install stacks of thin servers, fully populated blade chassis, switches, power supplies, or storage arrays. It makes the transportation, positioning, and installation or removal of any rack-mounted equipment a breeze. It will even traverse ramps and floor gradients with angles of no more than 6 degrees.

Fotspor (BxLxH): 24 x 44 x 69 tommer
Vekt (losset): 205 kg

Fraktdimm (BxLxH): 26 x 45 x 78 tommer
Fraktvekt: 257 kg 

pushing a SL-500X through a doorway

Forbedrede datasenteroperasjoner

Informasjonsteknologimiljøer utvikler seg kontinuerlig, og ber maskinvaren om å bli oppdatert regelmessig. Nye fremskritt innen teknologi har ikke eliminert logistiske problemer for de som har til oppgave å flytte og løfte servermaskinvare. Dette medfører ekstrem belastning på korsryggen, og risikerer personskade eller ulykker og skadet maskinvare. ServerLIFT SL-500X-verktøyet fremmer en annen, mer effektiv type styring av datasentre ved å eliminere stress, smerte og gi de ansatte tilliten de trenger for å raskt og enkelt kunne håndtere ellers vanskelige oppgaver.

Sikkerhet er vår topp prioritet

ServerLIFT-serverhåndteringsheiser er designet for å være datasenterets profesjonelle og tryggeste beslutning. Our is the only datasenter heis sertifisert for å oppfylle globale sikkerhetsstandarder, med en 100% ulykkesfri post rapportert av våre kunder.

Vector Smart Object-1
Vector Smart Object
IC-logo-hvitt
KC_logo
Vector Smart Object-2

Danger in the Data Center​

"Manuell materialhåndtering er den viktigste kilden til erstatningsskader i den amerikanske arbeidsstyrken, og fire av fem av disse skadene vil påvirke korsryggen."
- Arbeidsmiljøetaten

"Over 36% av skader som involverte tapte arbeidsdager var et resultat av skulder- og ryggskader ... å løfte belastninger over 50 pund vil øke risikoen for skader."
- US Bureau of Labor

Ingen flere manuelle løft

Produsenter av IT-utstyr spesifiserer vanligvis to til fire personer for håndtering og installasjon. Selv med fire personer øker unødvendig løfteutstyr unødvendig risikoen for ulykke. Manuell løfting forsinker også andre viktige datasentreoppgaver fra å bli utført.

dårlig løfteteknikk
SL-500X Server Installer skyv i et stativ

Spar tid og penger med ServerLIFT

Å installere servere og relatert IT-utstyr for hånd er både farlig og ineffektivt. Avhengig av antall personer som brukes til å installere utstyr, kan datasenterets effektivitet forbedres med opptil 300% når du bruker ServerLIFT-enheter i stedet.

To funksjonærer som installerer et nytt stykke montert utstyr som veier 75 pund * for hånd, gir et perfekt eksempel. Denne oppgaven krever 30+ minutters høyspentarbeid per ansatt, og risikerer muskelbelastning, klemte fingre og andre skader. Motsatt kan en enkelt tekniker som bruker en ServerLIFT-datasenterheis gjøre farten på 15 minutter uten risiko.

* montert på stativet - ingen kabling eller tilkoblinger

30 Day Money Back Guarantee

ServerLIFT-garantien

The SL-500X Super-Duty Lift is backed by a worry-free, 30-day Money-Back Guarantee.

SL-500X FUNKSJONER

Heavy Duty / Micro-Levelling Platform

Plattformen forblir stiv og jevn, selv når du løfter opp til 227 kg. Dette sammen med den brukerstyrte mikronivået SmartTILT ™ hyllejusteringsfunksjonen gir den kritiske justeringen fra post til post som er nødvendig for å presis monter hvilken som helst server, noe som gjør installasjonen til en lek.

Side-lasteevne

Sideskifteplattformen orienterer utstyr for lasting parallelt med stativer på hver side av en gang. Med 15 tommer (15,24 cm) sidebevegelse i begge retninger gir plattformen den støtten du trenger mens du fester utstyret til stativet.

FUNKSJONELLE OPPBEVARINGER FOR SL-500X

GT-1000X Glide Table friksjonsfri lossing av servere

GT-1000X ™ Bi-Directional Glide Table hjelper deg med å laste og losse tunge servere med en enkelt hånd for en bevegelighet uten stress ... hver gang.
Lære mer "

installere server i drop-in skinner

RS-500X ™ Rail Lift hjelper deg med å senke utstyret raskt og nøyaktig ned i spalte skinner.
Lære mer "

bg-sikkerhetsfokus

LE-500X ™ Lift Extension hjelper med å løfte tungt IT-utstyr av paller og ut av esker.
Lære mer "

Utvidet garanti-Graphic

ServerLIFT Service og utvidede garantiavtaler er tilgjengelige på ett-, tre- og fem års vilkår på SL-500X. Garantiforlengelser inkluderer en forebyggende vedlikeholdstjeneste ved utgangen av året eller på slutten av året.
Lære mer "

monter sikkert på toppen av stativet

Med RL-500 ™ Platform Riser kan du nå toppen av ethvert stativ uten å treffe hemmelige hindringer.
Lære mer "

tilbehør til utvidelse av serverheiseplattform

PL-500X® Platformutvidelse gir rekkevidden til alle ServerLIFT-maskiner ned på gulvet.
Lære mer "

WS-1X bred hyllefeste

WS-1X ™ bred hylle er en 17 "(43,2 cm) bred plateinnfesting som gir ekstra hylleoverflate for fullt ut å støtte servere over hele bredden.
Lære mer "

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft

[grw id="24503"]
Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Beste fremgangsmåter for håndtering av datasenterutstyr"

Å bruke feil utstyr og ignorere sikkerhetsstandarder i datasenteret ditt kan ha en umuligbar pris. Vår gratis guidebok beskriver hvordan du kan unngå skader og implementere riktig utstyr for de riktige prosjektene.

Best-Practices-Date-Center-Utstyr-håndtering-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

Få den siste innsikten

Vi respekterer ditt privatliv og vil aldri selge, leie, lease eller gi bort informasjonen din til tredjepart, og vi vil heller ikke sende deg uoppfordret e-post.

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet