SL-350x® Håndsvinget løft

Vår Premium Hand-Cranked Datasenterheis

Gullstandardalternativet til motoriserte heiser, ServerLIFT SL-350X Hand-Cranked Data Center Lift er det anbefalte valget for sporadiske serverflyttinger. Hver funksjon er designet for å redusere leddsstress og muliggjøre nøyaktig innretting av datasenterutstyr - og uten lading nødvendig. Med SL-350X-heisen kan en tekniker trygt og enkelt hånd laste, transportere, plassere og installere utstyr som veier opp til 159 kg.

DATA SENTRUM APPLIKASJONER

Kraftig håndveivikon 1

Tilfeldig server flytter

Elektrisk heisalternativ

Elektrisk heisalternativ

350 kg vekt

Lettere maskinvare

Den ledende datasenterheisen for sjeldne bevegelser av maskinvare

Å flytte IT-maskinvare for hånd - også lette 2U- og 4U-servere - blir raskt en fysisk og logistisk smerte for alle datasentreoperasjoner. ServerLIFT SL-350X serverhåndteringsheis ble bygget med tanke på dette, og tilbyr en intuitiv og brukervennlig løsning for lettere IT-maskinvare i ethvert datasentermiljø. Serverstøtte går opp til 52U høy (8 ft eller 2,44 m) for å tillate enkel og sikker transport fra kaien til stativet og tilbake igjen.

Fotspor (BxLxH): 24 x 44 x 69 tommer
Vekt (losset): 360 kg (163 kg)

Fraktdimm (BxLxH): 26 x 45 x 78 tommer
Fraktvekt: 462 lb (210 kg) 

Det smarte, rimelige valget

ServerLIFT SL-350X datasenterheis har en slitesterk og ergonomisk design i en lett enhet. Den kraftige håndsvinget gir løft av IT-utstyr som veier opp til 159 kg (mekanisk fordelt), noe som betyr at en tekniker ikke lenger trenger å slå seg sammen for risikable manuelle heiser. Bruk løftet SL-350X datasenter innenfor smal gang som 91 cm bredde. Vipp og vink serveren eller annet utstyr med opptil 2 grader ved å bruke den stabile, mikronivellerende plattformen.

Sikkerhet er vår topp prioritet

ServerLIFT-serverhåndteringsheiser er designet for å være datasenterets profesjonelle og tryggeste beslutning. Our is the only datasenter heis sertifisert for å oppfylle globale sikkerhetsstandarder, med en 100% ulykkesfri post rapportert av våre kunder.

Vector Smart Object-1
Vector Smart Object
IC-logo-hvitt
KC_logo
Vector Smart Object-2

Danger in the Data Center​

"Manuell materialhåndtering er den viktigste kilden til erstatningsskader i den amerikanske arbeidsstyrken, og fire av fem av disse skadene vil påvirke korsryggen."
- Arbeidsmiljøetaten

"Over 36% av skader som involverte tapte arbeidsdager var et resultat av skulder- og ryggskader ... å løfte belastninger over 50 pund vil øke risikoen for skader."
- US Bureau of Labor

Ingen flere manuelle løft

Produsenter av IT-utstyr spesifiserer vanligvis to til fire personer for håndtering og installasjon. Selv med fire personer øker unødvendig løfteutstyr unødvendig risikoen for ulykke. Manuell løfting forsinker også andre viktige datasentreoppgaver fra å bli utført.

dårlig løfteteknikk
SL350X_ServerInstall_Parker-04

Spar tid og penger med ServerLIFT

Å installere servere og relatert IT-utstyr for hånd er både farlig og ineffektivt. Avhengig av antall personer som brukes til å installere utstyr, kan datasenterets effektivitet forbedres med opptil 300% når du bruker ServerLIFT-enheter i stedet.

To funksjonærer som installerer et nytt stykke montert utstyr som veier 75 pund * for hånd, gir et perfekt eksempel. Denne oppgaven krever 30+ minutters høyspentarbeid per ansatt, og risikerer muskelbelastning, klemte fingre og andre skader. Motsatt kan en enkelt tekniker som bruker en ServerLIFT-datasenterheis gjøre farten på 15 minutter uten risiko.

* montert på stativet - ingen kabling eller tilkoblinger

ServerLIFT-garantien

SL-350X hånddrevet datacenterløft er støttet av en bekymringsfri, 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

SL-350X FUNKSJONER

Kompakt design

Den åpne designen til SL-350X opprettholder et minimalt fotavtrykk og gir total tilgjengelighet. Heisens slanke 24-tommers base navigerer i smale gangar og passar gjennom døråpningar i standardstørrelse og heisdører utan tipp. Med en tett svingradius og tilbaketrekkende sidehylle kan operatører bevege seg fritt rundt datasenterheisen og jobbe på hver side uten å måtte klemme gjennom eller risikere å bli skadet. 

Robust, Mico-Leveling-plattform

Plattformen til SL-350X-datasenterheisen forblir stiv og stabil, selv når du løfter opp til 350 kg. (159 kg). Dette, sammen med den brukerstyrte mikronivået SmartTILT ™ hyllejusteringsfunksjonen, gir den kritiske justeringen post-to-post som er nødvendig for å presis montere hvilken som helst server, noe som gjør installasjonen til en lek.

FUNKSJONELLE OPPBEVARINGER FOR SL-350X

GT-1000X Glide Table friksjonsfri lossing av servere

GT-1000X ™ Bi-Directional Glide Table hjelper deg med å laste og losse tunge servere med en enkelt hånd for en bevegelighet uten stress ... hver gang.
Lære mer "

installere server i drop-in skinner

RS-500X ™ Rail Lift hjelper deg med å senke utstyret raskt og nøyaktig ned i spalte skinner.
Lære mer "

Utvidet garanti-Graphic

ServerLIFT Service og Utvidet garanti-avtaler er tilgjengelige på tre og fem år i SL-350X. Garantiforlengelser inkluderer en forebyggende vedlikeholdstjeneste ved utgangen av året eller på slutten av året.
Lære mer "

monter sikkert på toppen av stativet

Med RL-500 ™ Platform Riser kan du nå toppen av ethvert stativ uten å treffe hemmelige hindringer.
Lære mer "

tilbehør til utvidelse av serverheiseplattform

PL-500X® Platformutvidelse gir rekkevidden til alle ServerLIFT-maskiner ned på gulvet.
Lære mer "

bg-sikkerhetsfokus

LE-500X ™ Lift Extension hjelper med å løfte tungt IT-utstyr av paller og ut av esker.
Lære mer "

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft

Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Beste fremgangsmåter for å flytte IT-utstyr i datasenteret"

Enten operatører utfører standardfunksjoner eller flytter IT-utstyr mellom anleggene, tilbyr vår gratis guidebok en verdifull sjekkliste for å utføre en bevegelse trygt og uten unødvendig risiko.

Best-Practices-Moving-IT-utstyr-In-Data-Center-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

Få den siste innsikten

Vi respekterer ditt privatliv og vil aldri selge, leie, lease eller gi bort informasjonen din til tredjepart, og vi vil heller ikke sende deg uoppfordret e-post.

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet