Hvordan leie

ServerLIFT Rental Program

For engangsflyttinger og midlertidige behov, kan en ServerLIFT-leie være akkurat det du trenger for å få prosjektet ditt fra bakken.

Hva er leieprogrammet?

ServerLIFT Rental Program er et fleksibelt alternativ for de som trenger en midlertidig serverhåndteringsløsning for å sikre at små prosjekter blir fullført trygt og i tide.

ServerLIFT datasenterheiser er tilgjengelige for leie i USA og Canada. For henvendelser om internasjonale utleiealternativer, vennligst kontakt oss.

Må jeg leie en datasenterheis?

Leieprogrammet ble designet for store etterspørsler, engangsjobber og midlertidige behov, og er en flott måte å introdusere eller supplere dine vanlige serverhåndteringsløsninger for teamet ditt og dine kunder. Det kan være spesielt nyttig når teamet ditt holder på med å pakke utstyret ut mer enn vanlig, for eksempel under:

  • distribusjoner
  • Migrations
  • Datasenter oppdaterer prosjekter

Dette kan også hjelpe kunder som ikke har et fast sted å huse et datasenterheis.

Hvordan får jeg en ServerLIFT-leieløsning?

Leieheiser er tilgjengelige på forespørsel og blir sendt fra og deretter tilbake til vårt lager i Phoenix, Arizona, i en praktisk kasse uten verktøy. Bare lås opp og brett ned kassen sidevegg / rampe og rull maskinen rett av.

Tilgjengelige modeller inkluderer SL-500X, SL-500C, SL-1000x og SL-350x*. Funksjonelle vedlegg inkludert løfteutvidelser, skinneløfter, glidebord, og mer kan brukes til å tilpasse leien ut fra din spesifikke jobb eller behov.

Snakk med vår ekspertteam for ytterligere informasjon eller for å få hjelp til å velge riktig kombinasjon av leieheis og vedlegg for prosjektet ditt.

Hvor mye koster det å leie en heis?

En ServerLIFT-datasenterheisutleie er tilgjengelig til omtrent 10% av kjøpesummen per måned, pluss kostnadene for tur / retur.

Leie kontra kjøp

Purchase of a new or pre-owned ServerLIFT data center lift provides a much higher return on investment when compared to a long-term or repeat rental.

In a situation where a data center lift is required for regular infrastructure moves, or is needed for a span of two months or longer, purchasing a ServerLIFT server-handling device is much more convenient, efficient, and cost-effective than renting. You can compare significant rental and shipping costs to the value of an in-house premium server-lifting piece of equipment.

Vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og finansieringsmuligheter for utstyr for å hjelpe deg med å finne den beste avtalen. 

Hva annet trenger jeg å vite?

Hvis en utleiemaskin slutter å fungere i løpet av leieperioden, vil ServerLIFT ordne en reparasjon eller utskifting til vår pris. Du kan være nødvendig for å hjelpe vårt service- og supportteam med feilsøking. Hvis det er skader eller en svikt som skyldes feil bruk av maskinen, vil kostnadene for reparasjon eller utskifting legges til leieprisen.

For priser eller mer informasjon, kontakt ServerLIFT salgsteam.

* modeller avhengig av tilgjengelighet ved utleie

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft

[grw id="24503"]
Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Handlingsplan for datasenterkonsolidering"

En riktig utført handlingsplan for datasenterkonsolidering skisserer effektive og skalerbare teknologier som kan brukes til å øke produksjonen samtidig som driftskostnadene reduseres.

Data-Center-konsolidering-Handling-Plan-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

Få den siste innsikten

Vi respekterer ditt privatliv og vil aldri selge, leie, lease eller gi bort informasjonen din til tredjepart, og vi vil heller ikke sende deg uoppfordret e-post.

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet