Søk
Close this search box.

DELE

DELE

DELE

Bruk en datasenterheis, eller gjør du det for hånd? Som er bedre?

Verdien av et datasenterheis ligger i hva det hindrer. Skadene som ikke bare er mulige, men sannsynlige når en operatør prøver å løfte en server på egen hånd, representerer en kostbar risiko.

Vi vet dette, og likevel løfter fremdeles høyt trente DC-teknikere manuelt tungt, dyrt IT-utstyr i datasentre hele tiden over hele verden. Dette er både en langvarig praksis og den "skitne lille hemmeligheten" til IT-bransjen. Dermed utsettes operatøren for sin egen sikkerhet og bryter sikkerhetsstandardene på arbeidsplassen. Disse vanene er ikke dannet med ondsinnet hensikt, men de er snikende. Mye kan gå galt.

Uten riktig utstyr for håndtering av servere og beskyttelse av operatører, kan ikke IT-utstyr flyttes og installeres trygt. Utbygging av anlegg, konstruksjon, migrasjoner, oppdateringer og andre oppgaver er ofte begrenset av mangel på riktige fysiske ressurser - men disse begrensningene påvirker også daglig vedlikehold og annet "lettere" arbeid.

Det er viktig å eliminere manuell håndtering - risikoen er enorm. Nedenfor tar vi deg gjennom reisen til en server fra kjøp til drift for å illustrere nye farer i datasenteret og hvordan du kan unngå dem.

Reise til datasenteret

Å få en server til det eventuelle stedet i datasenteret er en lang og svingete vei. Noen i selskapet går gjennom anskaffelser, og bruker titusenvis til hundretusener av dollar på utstyr (omfanget av ethvert IT-prosjekt varierer, men til og med en server er en investering). Så er det de fysiske oppgavene med å pakke ut eller pakke ut, transportere, plassere og installere. Her er noen av måtene denne delen av reisen potensielt kan utfolde seg:

Manuell styring

Med en datasenterheis

En enkelt operatør installerer en ny x86-server som veier 390 pund. Han er alene på skiftet sitt, så han prøver å muskulere serveren og gjøre raskt arbeid med jobben. Han trekker beinet opp for å fange den glidende serveren, og trekker en ryggmuskel og har vondt for å fullføre installasjonen. To operatører øver sosial distansering med sin datasenterheis, og installerer en tung server. Man holder passende avstand, fjerner trasé for hindringer, blir liggende foran serveren for å se på kabler og opprettholde synslinjen med den andre operatøren for signalering. Installasjonen deres gjøres raskt uten uhell.
En operatør er på et utvidet 12-timersskift på grunn av sosial distansering når leveransen kommer; 8 servere for installasjon som hver veier mer enn 200 pund. Han kan ikke trekke fra oppgaven; det vil ta 3 operatører og 3 utvidede skift på til sammen halvannen dag for å fullføre prosjektet. A single operator is spending two weeks at a modular site, installing new hardware into racks. He has rented and has received a ServerLIFT® device for this purpose. The operator uses the rented SL-500X ServerLIFT® device to lift all servers weighing between 50 and 500 pounds, sticking to the original budget and timeline for the move. 
To operatører må ha et nytt datasenter. I fremtiden vil denne DC mest bemannes eksternt. Paret har bare fått et lite lagerheis for å flytte gjenstander, så de må holde seg på hver side av vogna for å holde gjenstandene på plass når de beveger seg. Nå er det på tide å plassere en server i den øverste skaphyllen. De kan ikke støtte den i sin rette høyde ved å bruke heisen de har, så de prøver å gjøre det for hånd. Serveren glir på vei opp og rammen er sprukket. Dette selskapet utvides til hybrid multicloud. To operatører har gått sammen om skiftet sitt for å håndtere selskapets siste levering. De må skifte ut eksisterende lagring i deres lokale datasenter for å imøtekomme utvidelsen. Den første operatøren rengjør og jobber DC-heisen mens den andre opprettholder en trygg sosial avstand og vil gå foran når de flytter utstyret. Alt utstyr blir flyttet uten hendelser.

Datasenteret marked etterspørsel: vokser jevnlig

En annen kompliserende faktor: etterspørselen etter datasentermarkedet vokser eksponentielt. Mye av etterspørselen skyldes følgende:

  • Det økte behovet for globale digitale tjenester - streaming og bredbåndstilgang.
  • Eksternt arbeid og virtuelle møter i den post-pandemiske epoken.
  • Edge data centers built closer to the end user to minimize latency.
  • Data hentet fra 5G og tingenes internett - smarte TV-apparater, smarttelefoner, smarte apparater, medisinsk utstyr, bærbar mv.
  • Skybaserte løsninger: hybrid sky, hybrid multicloud, skylagring; alle tilgjengelige alternativer for selskaper som jobber for å flytte mer data gjennom raskere.

Safe Social Distancing at Work

COVID-19 is also temporarily complicating the IT equipment journey. The pandemic has left data center managers scrambling to respond adequately to calls to expand and to increase output. DC workers have been labeled “essential” in much of the world. Staff must adequately maintain uptime and keep everything on schedule. But there are also non-typical data centers, left entirely without staff. These include unmanned edge DCs, managed service providers, and mobile switching offices.

Måter å holde ansatte trygge på:

  1. Rotere essensielle arbeidere mens andre holdes fjernt.
  2. Etablere nye eller oppdaterte sikkerhetsprotokoller for operasjoner designet med tanke på å unngå sykdommer. Forsikre deg om at kjerneteknisk personell med oppgave å flytte IT-utstyr er oppdatert med opplæring.
  3. Utfør en risikovurdering for hvert serverprosjekt eller flytting.
  4. Utstyr datasentre med personlig verneutstyr (PPE).
  5. Rengjør og desinfiser utstyret regelmessig.
  6. Unngå manuell håndtering av alt utstyret. I henhold til NIOSH / OSHA retningslinjer skal utstyr som veier 50+ pund aldri løftes manuelt.
  7. Bruk heiser designet spesielt for datasenteret, med en enkelt operatør som har ansvar for hver maskin, inkludert sanitering. En annen person kan være der for visuell sikkerhetskontroll, fjerne hindringer og overvåkingskabler.

Fjern farlig manuell håndtering av servere

Datasentre er spenstige, og det er en god ting. I mellomtiden endrer IT-sektoren seg raskt. Målet er å imøtekomme vekst og store endringer, samtidig som vi sørger for at enhver arbeidstaker kan gjøre jobben sin uten risiko. Dette betyr å eliminere, der det er mulig, manuell håndtering av utstyr. Uten denne viktige endringen er ethvert foretak dager eller timer unna å bli rammet av skade på eiendom, skader, søksmål eller verre.

Et datasenterheis er en stor del av ligningen. Aktiver en sikkerhetskultur ved å beskytte de ansatte, sosialt distanserende, og eliminere manuell håndtering med ServerLIFT®.

Anbefalte innlegg

Teknisk løft

The 7 Top Data Center Trends for 2024

Data centers play a crucial role in allowing enterprises to process, access, and store mission-critical data for their daily operations. As the world sees

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet