Del på facebook

DELE

Del på twitter

DELE

Del på linkedin

DELE

Den ene samlokaliseringsfasiliteten som gir deg en kant

Colocation fasiliteter tilbyr et utall av fordeler for selskaper som leter etter den aktuelle datacenters hostingpartner. Nylig diskuterte vi den økende populariteten til colo-anleggsmodell og dens fem hovedfordeler. Potensielle kunder oppsøker colo-partnerskap for å maksimere sine ROI og fokusere på kjernekompetansen. Når kolokasjonsmarkedet vokser, blir fasiliteter spesielt viktigere. De tilbyr en måte å skille mellom et colo-anlegg og det neste.

"Colocation sentre - enten de er et detaljhandel colocation anlegg eller en grossist colocation anlegget - er eiendomsselskaper. De gir plass og andre elementer du ofte kan forvente, for eksempel klimaanlegg, flere internett- og fiberoptiske leverandører og administrerte tjenester. Det de leier ut er tilgang til alt dette. Disse elementene er det grunnleggende. ” - Ray Zuckerman, styreleder og administrerende direktør, ServerLIFT

Så langt, til tross for en lavkonjunktur og den globale COVID-19-pandemien, ser vi ingen effekter av økonomisk nedgang som gir seg utslag i datasenter industri. Når markedet vokser, gjør også colo-konkurransen. 

Hvordan kan anleggseiere og ledere skille seg ut effektivt? Vi snakket med styreleder og administrerende direktør i ServerLIFT Ray Zuckerman og Flexential Regional VP for Sales Bill Cory for å få litt innsikt i fordelene ved å plassere et datasenterheis i ditt colocation-anlegg. Det gir klare fordeler ved å hjelpe din operasjon med å skille seg ut fra konkurransen.

The Ultimate Amenity: A purpose-built Data Center Lift

Et datasenterheis eller manuell serverhåndteringsløft er en enhet designet spesielt for å jobbe med IT-utstyr. Lagerheiser, vogner og andre enheter kommer til kort. “Hva skiller et colo-anlegg fra et annet? Det er hvordan de samhandler, og hva de gir kundene sine. Hvor lett er det for kundene å jobbe med dem og jobbe i omgivelsene? ” spør Zuckerman. 

“Hvis kundene våre ikke har tilgang til et skikkelig løft, vil alt ta lenger tid å gjøre. Vi ønsker å gjøre det så enkelt for dem som mulig å fortsette å ta med utstyret og gjøre det de trenger å gjøre, ”konstaterer Cory. Uten en heis designet for datasenteret, kan klienter ikke enkelt transportere, installere eller fjerne servere. Hvilken innvirkning har det på kundeservicen?

Et datasenterløft er en ypperlig bekvemmelighet fordi den forbedrer både rekruttering og oppbevaring av kunder. En heis gir mulighet for god sosial distanse og fysisk støtte mens du løfter noe som veier mer enn 30-50 pund (13,6-22,6 kg). Klienteiendommer kan flyttes og prosjekter fullføres til rett tid eller foran planen. 

Sannheten: alle alternativer, inkludert å få kunder til å løfte IT-utstyret for hånd, er veldig utrygge og risikable. En likestrøft er også en langsiktig investering, og øker verdien.

Forebygging er den beste medisinen

Sikkerhet først; det er ingen erstatning for et datasenterløft på grunn av IT-servere og andre brikker. "Det kommer til å spare tid, skade, hastighet på distribusjonen, og du vil ikke skade utstyret (og dette er dyrt utstyr)," sier Cory.

IT-utstyr (servere og annen maskinvare) har: 

 • Skarpe kanter
 • Dårlig justerte låsemekanismer
 • Lett å bøye, delikate og lett skadede komponenter

Utstyr må manipuleres i et utfordrende miljø som inkluderer:

 • Tette gangar
 • Strøm, kjøling og nettverkskabling overalt
 • Reoler med høye og lave stillinger - ned til gulvet og så høye som 42U - 60U (6,1- 8,75 ft, 1,8669 - 2,67 m)
 • Hevet og perforert gulv
 • Konstant støynivå som kan høres
 • Elektriske ledninger og høyspenning

Vel vitende om alt dette, er det god mening å bruke noe annet enn en høykvalitets datasenterheis? "I et datasenter med høyere nivå kan du ikke overlate nøklene til en ny klient og bare si:" Lykke til! " De trenger de riktige verktøyene for å utføre arbeidet, sier Zuckerman.

Tiltrekker seg høykaliber, større, bedre klientell

Å velge et lokasjonsanlegg handler først og fremst om kostnadsbesparelser. “På det mest grunnleggende nivået av colo center engasjement, sier kundene: 'Gi meg Tekniker som fjerner server fra rackmontert server i serverromplass og standardtjenester. La meg være i fred, så skal jeg ta vare på alt, 'uttaler Zuckerman. Separert i fire nivåer, høyere nivåer fasiliteter tiltrekker større bedrifter.

Et nivå 1-anlegg vil støtte små bedrifter og oppleve et gjennomsnitt på litt over en dag med driftsstans hvert år. Et nivå 4-anlegg har 99.995 prosent oppetid per år og en 2N + 1 fullt overflødig infrastruktur. 

"Størrelsen på kunden har virkelig drevet behovet for å ha datasenterheiser tilgjengelig," sier Cory. Han viser både til kundens kaliber og den fysiske størrelsen på deres behov. For eksempel: “Kunden vår med de største stativene har 60U-stativer, så de er to og en halv meter høyere enn et typisk stativ. De har stiger til å komme seg opp dit, men det er ikke mulig noen skal løfte en server der oppe med hendene. Å ha et løft med evnen til å gå så høyt er nøkkelen. ” 

Skape fremtidens colo

Å drive kolokasjonsfasiliteter og opprettholde budsjettet er alltid en utfordring. En del av utgiftene dine er på fremtidsrettede ressurser som tilstrekkelig forberedelse for vedlikehold, rekonfigurasjon og utvidelse. Disse tingene kan snike seg på deg!

SVL 3. juniHva med å håndtere kunder som kommer inn med nyere, tyngre utstyr? Eller høyere stativer? "Noe av det nye utstyret som slippes ut og produseres, er utrolig kraftig i egenskapene - og jeg tenker på GPU-servere akkurat nå - og disse GPU-serverne er enorme og tunge," sier Cory. 

Disse serverne bruker ikke bare store ressurser og legger ut betydelige mengder varme. Det er de også umulig å gjøre løft for hånd uten å risikere omfattende skader. "Når ting som AI, maskinlæring og dyp læring blir mer og mer vanlig, vil muligheten til fysisk å distribuere disse tingene kreve noe som ServerLIFT-enhet, Sier Cory.

Bortsett fra beliggenhet, kan forskjellen mellom et lokasjonsanlegg og et annet være hvor godt kunden blir behandlet og hvor lett det er for dem å jobbe i miljøet som tilbys. For å komme foran konkurransen er nøkkelen å vurdere hva som kommer videre. Et datasenterløft gjør alles liv enklere, sier Zuckerman.

Det beste alternativet for din colo

En ServerLIFT-datasenterheis kan håndtere opptil 1000 pund (454 kg) vekt, avhengig av modell. Det er spesialdesignet for å flytte utstyr i datasentre. Å holde en (eller flere) i hvert av lokasjonsfasilitetene dine sender en melding: 

 • Klientens fysiske sikkerhet og sikkerheten til utstyret deres er viktig for deg og teamet ditt.
 • Du tar hensyn til innovasjon og avansert teknologi.
 • Fasilitetene dine går langt utover det grunnleggende nivået som tilbys av konkurrenter.
 • Verdien som blir lagt til anlegget ditt, gjør deg til et overbevisende valg.

Tenk på et datasenterheis som et fysisk bevis på at de ansatte legger vekt på sikkerheten til hver klient som går gjennom dørene dine, sammen med et tydelig tegn på respekt for deres bunnlinje. Lær mer om ServerLIFT-enheter og de klare fordelene vi gir her.

Anbefalte innlegg

Focus On Server Manufacturer: Lenovo
Teknisk løft

Focus On Server Manufacturer: Lenovo

Lenovo Group Limited, founded in China in 1984, is a global tech leader today. 11 engineers banded together to found the company, and it

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet