Del på facebook

DELE

Del på twitter

DELE

Del på linkedin

DELE

Fordelene ved å leie datasenterheiser

Når skal du leie en ServerLIFT Data Center Lift

Det er ingen hemmelighet at hvert datasenter trenger minst en av våre datasenterutstyrsheiser for vanlig drift. Økonomisk, sikkerhetsmessig, og fra et produktivitetssynspunkt er det bare fornuftig. Enten du er i et selskapseid datasenter, colocation space eller edge-anlegg, har en ServerLIFT-maskin til rådighet både kritisk viktig og kostnadseffektiv. Det er også en ansvarlig avgjørelse for sosial distansering på arbeidsplassen.

Imidlertid er det noen få scenarier der alternativet for å leie heis er spesielt nyttig. Våre leieprogram ble opprettet for de med spesifikke og midlertidige behov.

Noen av datascenariene for heisutleie som vi har betjent inkluderer:

Datasentermigrasjoner og flyttinger

Dette er store, men midlertidige, trekk, som krever rask og ikke-problematisk installasjon av millioner av dollar utstyr til et annet anlegg. Ytterligere heiser i datasenteret kan være utrolig nyttige for å fullføre jobben i tide og under budsjett uten at det går ut over oppetiden.

Serveroppdateringsprosjekter

Oppgradering til den nyeste maskinvaren skjer vanligvis hvert 2. til 4. år i et gjennomsnittlig datasenter. Endringer kan være omfattende — og tunge. Det er best å leie flere serverhåndteringsheiser for å skifte utstyr raskt og trygt.

Datasentre Build-outs eller utvidelse

Å bygge opp datasenterkapasitet på grunn av 5G, IoT eller andre faktorer betyr at du håndterer mange deler av rackmontert IT-utstyr i en komprimert tidsramme. Det kan være mye enklere med tilgang til flere datasenterheiser for å overholde tidsfrister. Ellers risikerer teamet ditt skader og forsinkelser når tiden er essensen.

Engangsjobber og datarom 

Administrerte tjenesteleverandører og entreprenører blir av og til oppfordret til å installere eller erstatte servere i klientfasiliteter, spesielt i veldig små områder (for eksempel noen få stativer i et rom i et kontorbygg). Dette er ikke datasentre per se, og trenger ikke å ha heis på stedet til enhver tid. Men når behovet oppstår for å erstatte nytt utstyr, må tjenesteleverandøren håndtere den fysiske installasjonen så vel som programvareleveransen. Å ha en heis tilgjengelig i noen dager her eller der på et kundested, gjør disse oppgavene mye mer håndterbare og lar ingeniøren få serveren i gang.

Hvorfor leie en datasenterheis? 

Nylig satte vi oss ned med tre utleiekunder. Alle av dem utnyttet ServerLIFT Leieprogram innen de siste 6 månedene. Vi ville vite hvordan opplevelsen deres var, med egne ord. Hvis du prøver å evaluere leie av produktene våre, kan disse brukssakene hjelpe deg med din beslutning.

Spørsmål: Fortell oss hvordan du lærte om ServerLIFT Rental Program:

EN: Travis Robinette, prosjektleder med Ironbow Teknologier: "En av teammedlemmene mine sa:" Vi har mange tunge brytere. Jeg tror vi må få en ServerLIFT. ” Og jeg sa: “Flott! Hva er det?" De ga meg forskningen, og vi planla levering av heisen til arbeidsplassen. ” 

EN: Carl, prosjektleder for et lite, oppdragsgiver telekomfirma: “Vi visste om bedriften din. Vi hadde en tidslinje, som skiftet flere ganger. ServerLIFT var veldig imøtekommende for endringene våre i planlegging, noe som var flott. ”

EN: Doug Hood, Lead Architect for administrert IT-infrastruktur datasentertjenester med FIS Global: “Det var vår første opplevelse. Vi ringte ServerLIFT, og de ga oss beskjed om at et datasenterløft kan leveres til oss, takket være leieprogrammet. ”

Spørsmål: Hvorfor måtte du leie en ServerLIFT-datasenterheis?

EN: Travis: “Vi håndterte dusinvis av kjernenettverksbrytere. De var i overkant av 200 pund hver. Vi bryr oss om teammedlemmene våre, og vi vil ikke at de skal skade seg selv og gjøre det arbeidet vi gjør. Da vi fikk presentert en ServerLIFT-enhet, spesielt designet for å ta den belastningen og hjelpe teammedlemmene våre, var det noe som ikke gjorde det.

EN: Carl: “Vi hadde et spesielt prosjekt for å bygge serverreoler fra grunnen av. Arbeidet var ikke typisk for selskapet vårt, og det er derfor vi ikke har kjøpt heis til oss selv. ”

EN: Doug: “Vi har tilfeldigvis kommet inn noe utstyr, noe betydelig lagring med høy tetthet. Vi trengte å løfte den for å installere den. Leverandøren som leverte utstyret krevde at det ble flyttet med heis. Den var for stor for manuell installasjon. ”

Spørsmål: Hva var de viktigste fordelene med å leie et datasenterheis for teamet ditt?

EN: Travis: “Når du tar manuell løft ut av ligningen, setter det fokuset på enhetene vi installerer, i stedet for å tvinge operatører til å beskytte seg mot skade. Det er ofte vanskelig å tallfeste kostnadene for noe som gjør det ikke skje. Men alt jeg trenger å gjøre er å si det i disse begrepene: forestill deg om noen droppet en server, og de medisinske regningene som er forbundet med det. Det setter alt i perspektiv. ”

EN: Carl: “Hvis vi ikke hadde klart å skaffe denne leien, ville vi ha nådd med to personer som løftet, og det er ikke en flott situasjon; ikke for menneskene som løfter, og heller ikke maskinvaren som kan slippes. "

Spørsmål: Hvilke tilbakemeldinger fikk du, eller får du, fra de ansatte om ServerLIFT-enheten?

EN: Travis: “De har fått glede av ros, fordi det har gjort livene deres ekstremt enkle. Vi bestilte det og hadde det her om fire eller fem dager. Det gikk veldig raskt. Så langt arbeidet gikk, var de i stand til å oppnå i løpet av en uke det de antok ville ta et par uker. ” 

EN: Carl: “Jeg var der da heisen kom. Den var veldig pent pakket. Teamet mitt elsket det! Det tjente formålet den trengte for å tjene, og jeg kan absolutt se hvorfor et slikt produkt er etterspurt. "

EN: Doug: “Vi ringte ServerLIFT, og de ga beskjed om at et datasenterløft kunne leveres til oss, takket være leieprogrammet. Vi hadde det i en måned, og opplevelsen var god, med tanke på at vi aldri hadde gjort det før. Jeg synes det gikk veldig bra. Vi var glade for å fullføre dette prosjektet i tide. ”

Q: Vil du gi noen råd til en potensiell leieprogramkunde, eller anbefale det til dem?

EN: Travis: “Dette er ikke første gang vi trenger det, og det vil ikke være den siste. Det er ikke bare timene vi har spart. Det er slitasje på utstyr. Vi anbefaler absolutt ServerLIFT-enheter til hvem som helst. ”

EN: Carl: "Vi ville bruke leieprogrammet igjen. Jeg har anbefalt ServerLIFT i selskapet mitt for alle som måtte trenge det. Jeg anbefaler det på det sterkeste. ”

EN: Doug: “Leieprisen var omtrent en sjettedel av kostnadene for å kjøpe en. Uten rom for å huse heisen permanent, var det fornuftig å utnytte leien. Hvis du flytter ut av et datasenter eller flytter til et, med mye utstyr som flytter seg i en måned eller to, kan du fortsette og leie et. Når du har disse behovene er tilgjengeligheten til heisen stor. Du sparer mye ryggsmerter. ”

Slik leier du vårt datasenterutstyr

Enten du bestemmer deg for å leie, kjøpe, leie for å eie eller handle i en eksisterende heis for en oppgradering, det er alternativer tilgjengelig for deg, hver avhengig av budsjett og spesifikke behov.

Leieprogrammet er åpent for kunder i USA og Canada. Vi kan også være i stand til å hjelpe deg med internasjonale henvendelser basert på lager og tilgjengelighet. Kontakt oss for å diskutere prosjektet ditt og hvordan vi kan være til tjeneste for deg. Klikk her for å lære mer om ServerLIFT-maskiner og fordelene ved et datasenterheisutleie eller -kjøp.

Anbefalte innlegg

Focus On Server Manufacturer: Lenovo
Teknisk løft

Focus On Server Manufacturer: Lenovo

Lenovo Group Limited, founded in China in 1984, is a global tech leader today. 11 engineers banded together to found the company, and it

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet