Søk
Close this search box.

DELE

DELE

DELE

Gjeldende datasikkerhetssikkerhet

Datasentre er unike rom som har unike utfordringer. Hver DC er designet annerledes, avhengig av geografisk beliggenhet, tjenesteleverandører, datalagringstyper osv. Kjøling og strømproblemer er vanligvis den største kostnaden og er derfor alltid på hodet. Som et resultat har de fleste begrensede områder som inkluderer smale gangar og / eller hinder på bakken / bakkenivå. Og uansett hvordan de er konfigurert, er håndtering av servere og annet dyrt, følsomt utstyr en ofte oversett utfordring.

Rackmonterte datasenterenheter er dyre, store og ofte tunge. De skal aldri løftes for hånd. 30 pund er grensen for en person som bærer gjenstander på et kontor eller i en annen ikke-fysisk rolle. I et lager eller industriell innstilling går den anbefalte grensen for manuell løft av utstyr fra OSHA bare opp til 50 pund. I alle fall, med dimensjoner på minst 17 tommer brede og 30+ tommer dype, er selv de letteste av rackmonterte servere vanskelig å håndtere, fysisk sett.

Noen av de vanligste skadene i IT-bransjen inkluderer stammer og forstuinger av armer, skuldre og rygg. Sannsynligheten for en hendelse og dens potensielle alvorlighetsgrad når du utfører denne typen arbeid i en likestrøm er betydelig, "bemerker Walter Leclerc, direktør, Miljøsøkonomisk helse og sikkerhet i Digital Realty.

Datasenterets kulturskift

Den gode nyheten er at en global kultur endring skjer i datasentre. Grunnforventningen til sikkerhetsstandarder i DC-anlegg begynner å skifte raskt.

“Tidlig i datasentres historie. . . det var mye bootstrapping og det var ikke mange etablerte standarder. Og en av tingene vi ser er at bransjen modnes. Fasilitetene begynner å konsolideres til lignende typer standarder over hele verden. En grunnleggende forventning om fasilitetssikkerhet og standarder for de fleste datasentre har utviklet seg innen DC kulturell bevissthet, sier Brandon Budd, visepresident for operasjoner i ServerLIFT Corporation.

Forventningene er økende for både fysiske og digitale standarder. På den fysiske siden av spekteret er det et større fokus på tryggere arbeidsforhold, forbedret etterlevelse og reduksjon av kroppsskader. Ny helse og sikkerhet standarder blir laget som svar. Informerte og krevende kunder har nå en bedre forståelse av de betydelige farene på arbeidsplassen som er skjult i et datasenter.

"Den kulturelle endringen har blitt forårsaket av hendelser, økt håndhevingsposisjon fra myndighetsorganer, en bedre forståelse på arbeidsplassen for sikkerhetsrisiko, så vel som regler og forskrifter, designforbedringer og et samlet kulturskifte i DC-industrien," sier Leclerc.

Datasentre i fare

Manuell løfting innebærer stor risiko for både operatøren og arbeidsgiveren. Skader øker kostnadene for datasenteret og begrenser vekst- og utvidelsesmulighetene. Det er en kjempe om mangelen på teknisk talent som det er å gjøre det mer kostbart å miste teknologien til en forebyggbar skade eller nedetid. Bortsett fra den betydelige trusselen mot ansattes sikkerhet, er det også potensiell skade på lagrings-, prosesserings- og distribusjonsutstyr. Denne risikoen går ikke lenger upåaktet hen i bransjen.

Et strategisk veikart for bedre sikkerhetsstandarder, forbedret produktivitet og kostnadsreduksjon i datasenteret bør inneholde en fysisk løsning som motvirker farene og kostnadene ved skader og ulykker.

Sikkerhet først: Mekanisk serverhåndtering

En mekanisk datasenterløft bringer risikonivået ned til nesten null når den brukes riktig. Det er en sikkerhetsfokusert løsning, designet for bruk i et IT-infrastrukturmiljø.

“Jeg kan se hvordan en tekniker kanskje ikke vil løfte heisen bare for å flytte en 50 kilos server. Men det vil bare ta en gang for en tekniker å snuble eller slippe det, og da må de erstatte en $25 000 utstyr som bare veide 50 pund, sier Budd.  

En serverhåndteringsheis gjør følgende for datasenteroperasjoner:

  • Fremskynder arbeid / effektivitet
  • Serverstøtte med presis posisjonering og sportsfiske
  • I samsvar med globale forskrifter

Få resultater med en assistert løfteenhet

John Scoggins, Digital Realty Manager for Remote Hands Services, beskriver prosessen som operatørene hans brukte for å flytte utstyr før de kjøpte en ALD (assistert løfteinnretning): “Når vi installerte et tungt utstyrsutstyr i et skap, ville vi installere en midlertidig utstyrshylle med bruk tomannsregelen mens vi løftet utstyret på sokkelen, for å installere det på en høyt nivå RU-stilling. Når utstyret var sikkert, ville vi fjerne sokkelen. ”

Scoggins sier at deres første ALD ble kjøpt da de måtte installere tyngre utstyr som ble levert av kunden. Han sier at de også fikk forespørsler fra kunder som spurte om de hadde en serverhåndteringsenhet for å hjelpe med installasjoner. Størrelse og mobilitet var deres største bekymringer. De bruker det nå til server-, bryter- og ruterflyttinger. "Det gjør jobben tryggere og enklere når de bruker ALD," sier Walter Leclerc.

Trenger hvert datasenter en ALD?

"Enhver likestrøm som har flere stativer og definitive gangar er sannsynligvis stor nok til å dra nytte av det," sier Budd. "Selv om de bare trenger å installere eller fjerne et stykke utstyr en eller to ganger i året, er risikoen eller sjansen for å komme til skade eller skade noe, nok til at det er verdt å foreta en engangsinvestering til noe som forhindrer eller demper mot disse risikoer. ”

Leclerc sier at ALD-kjøpet strømmer inn i den samlede kulturelle endringen han fremmer i selskapet sitt, Digital Realty. "Jeg tror dette egentlig handler om trivselen til våre ansatte, vår sikkerhetskultur og kontinuerlig forbedring."

Prioritets- og risikovariabler spiller inn for sikkerhetsspørsmål, og de må vurderes før et ALD-kjøp. DC-design er en annen faktor: “Hvor høye er stativene? Hvor smale er gangene? Er vekst en del av forretningsplanen? Å kjøpe noe som kan gjøre alt, er virkelig den viktigste tingen, sier Budd.

Beste praksis lar manuelt løfte seg bak

Mange DC-ledere og eiere har allerede gjort overgangen for å redusere kostnader og øke sikkerheten. Opprettelsen av et trygt miljø veies mot budsjettet og resulterer ofte i et skifte i den generelle tankegangen.

"Hva en ALD kan gjøre for en likestrøm når det gjelder effektivitet, kostnadsreduksjon, personalets moral, er egentlig bare en bonus. På slutten av dagen har det en vinn-vinn for alle, sier Budd.

Anbefalte innlegg

Teknisk løft

The 7 Top Data Center Trends for 2024

Data centers play a crucial role in allowing enterprises to process, access, and store mission-critical data for their daily operations. As the world sees

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet