Søk
Close this search box.

DELE

DELE

DELE

Motoriserte vs. håndsvingede datasenterheiser

Hver datasentersjef har forskjellige driftsbehov som må vurderes når det gjelder evaluering av heiser for IT-utstyr, i datasenteret. Når du velger en datasenterheis, må du starte med å velge mellom håndsvinget datasenterheiser og løfter med motoriserte vinsjer. Vi foreslår at du fokuserer på tre hovedkriterier:  

      1. Frekvens av komponentbevegelser og vedlikehold
      2. Antall servere som håndteres i et enkelt trekk
      3. Største IT-utstyrsstørrelse

Når kjøpsbeslutninger ikke vurderer disse kriteriene og ender med å kjøpe den billigste enheten, oppfyller resultatene ikke alltid de første forventningene. Ved å planlegge godt og anskaffe de riktige verktøyene for jobben, vil IT-teknikerne takke deg og levere effektiviteten og sikre operasjoner alle sikter mot. Omvendt kan det å betale for det minst kostbare eller utilstrekkelig løftet føre til redusert effektivitet, driftsstans, et datasenterulykke eller til og med et søksmål.

Heisen din beskytter utstyret ditt og de ansatte fra aktiviteter med høy risiko i datasenteret: installasjon, transport og plassering av servere, batterier og annet tungt IT-utstyr. I tillegg tillater det dem å utføre disse funksjonene på en mest mulig produktiv måte.

Tenk på følgende tre spørsmål når du sammenligner en håndsvinget kontra motorisert datasenterheis.

Frekvens av komponentbevegelser: Hvor ofte flytter du servere?

En håndsvinget heis forbedrer datasenterets sikkerhet og reduserer innsatsen, sammenlignet med å prøve å flytte servere uten en heis. Motoriserte heiser reduserer imidlertid tretthet hos IT-ansatte og potensielle arbeidsinduserte muskel- og skjelettplager (MSD-er) med enkelt trykk-knapp. Motoren gjør det repeterende muskelarbeidet.

I følge Ergonomics Plus-grunnlegger, Mark Middlesworth, øke folks effektivitet i arbeidsmiljøet, "ved å systematisk redusere ergonomiske risikofaktorer, kan du forhindre kostbare MSD-er." Middlesworth la til at "omtrent $1 av hver $3 i kompensasjonskostnader for arbeidere [tilskrives] MSD-er. I tillegg advarer han om at "... indirekte kostnader kan være opptil tjue ganger de direkte kostnadene for en skade."

Et datasenter med hyppig serverdistribusjon krever en motorisert datasenterheis for å unngå utmattende hardtarbeidende teknologier. En motorisert heis kan godt kompensere for den ekstra investeringen, hvis den forhindrer en enkelt skade eller ulykke.

Antall servere: Hvor mange servere vil bli distribuert eller betjent?

For å utføre en stor datasenterutplassering, avfolker og fyller IT-teknikere mange serverskap i løpet av arbeidsuka, og noen datasentre kan planlegge fire eller fem migreringshendelser i løpet av distribusjonsperioden.

Med en riktig vurdert løft, kan teknikerne dine transportere flere servere om gangen, og krever løfting og senking av heisen gjentatte ganger for en enkelt migrering eller oppdatering. Datasentre med mange skap fulle av servere, brytere og annet tung IT-utstyr vil kreve en motorisert heis for tunge distribusjonsbehov.

Even routine maintenance, in large data centers, calls for a motorized lift because it reduces the time and effort needed to pull servers and reinstall them. If you’re moving many servers or cabinets, a powered server-handling device can reduce installation or migration time, respectively, by 50%.

Tyngste IT-utstyr: Hvor mye veier den tyngste serveren din?

Størrelsen på ditt tyngste stykke IT-utstyr kan ta den håndrammede kontra motoriserte heiskjøpet for deg. Erfaringen vår, hvis du har en gjenstand som veier mer enn 300 kg, anbefaler vi en motorisert heis, spesielt for ofte flyttet utstyr. Selv om et håndsvinget løft kan ha en rating på over 300 pund, forteller kundene oss, og forskningen vår har vist, at den fysiske anstrengelsen som kreves for å heve en tyngre server eller batteri med en hvilken som helst regelmessighet, legger mye belastning på skulderen muskler og rygg.

Du bør kjøpe en heis med en vektkapasitet som er større enn den tyngste enheten, enten det er en server eller et batteri. Hvis IT-teknikerne bruker et manuelt håndsvinget løft for noe over 300 pund, risikerer de en skade eller i det minste en uønsket daglig armtrening.

Budsjett for datasenter: koster virkelig en billig heis mindre?

Et håndsvinget løft koster i sin natur mindre fordi det ikke har en motor, batteri eller lader, som et motorisert løft. Som et resultat kan innkjøpsavdelinger velge et manuelt håndsvinget løft for å spare litt penger. Kyndige datasenterledere vet at mindre budsjettbesparelser aldri bør diktere valg av viktige arbeidsverktøy. I stedet vil de alltid velge enheten sin ved å vurdere flyttefrekvens, deres tyngste enkeltenhet og vekten på flere enheter i en enkelt belastning. Denne tilnærmingen resulterer også i større produktivitet og sikkerhet, som begge lett kompenserer for de små merkostnadene ved et motorisert løft.

Hvis budsjettet ikke virkelig kan ta effektivitet eller optimal sikkerhet i betraktning, slår en håndtaket heis absolutt ikke å ha et datasenter løfteverktøy i det hele tatt. ForebyggingImidlertid vil sannsynligvis skattlegge budsjettet ditt mye mindre enn tretthet av IT-ansatte eller skader på arbeidsplassen.

Anbefalte innlegg

Teknisk løft

The 7 Top Data Center Trends for 2024

Data centers play a crucial role in allowing enterprises to process, access, and store mission-critical data for their daily operations. As the world sees

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet