Søk
Close this search box.

DELE

DELE

DELE

IBM, datasenterdesign og ineffektivitet

Som så mange ting tatt for gitt, har datasentre en side for dem som de færreste kjenner til. IBMs innsikt i styring og infrastruktur av datasentre kommer over som interessant, forvirrende og kanskje til og med absurd.

Datasenterdesign

I følge IBM ble rundt 80% datasentre opprettet før dotcom-æraen. Med nesten tre fjerdedeler av antall datasentre som ble bygget før 1985, har de behov for ombygging. Dette påvirker pliktene til de ansvarlige for datasenterdesign og datasenterledelse i dag.

Vi har kommet langt fra da Bill Gates bemerket at 640K burde være nok og ser ut som ingenting er nok til å være nok for moderne datasentre som er energieffektive, håndterer mer informasjon og holder den mer sikker enn i går.

Ikke mist kule

Paris Hiltons patenterte observasjon “det er varmt” får en helt ny betydning i verden av datasenterdesign og datasenterstandarder. Datasentre mister veldig lett kult, og når de gjør det, har det en veldig alvorlig nedlastet effekt. Mistede jobber og krasjede aksjekurser er ikke uvanlige effekter av at ikke datasentrene kjører ved optimale temperaturer. Hot påvirker ikke bare serverytelsen, men vekker også sikkerhetsproblemer.
IBM hevder at mer enn 50% energi injisert i et datasenter brukes til avkjøling. Selve databehandlingen blir bare omtrent 3%! Disse utrolige tallene belyser hvor viktig og delikat saken er å opprettholde det optimale datasentermiljøet.

I en ledig situasjon ...

Hva ville sjefen din sagt hvis du satt og gjorde ingenting i 7 timer ut av det 8 timers skiftet ditt? Å sitte inaktiv er ikke for folk, men tilsynelatende for datasentre. I distribuerte databehandlingsmiljøer kan så mye som 85% av datakapasitet bare sitte inaktiv. Dette betyr å kaste bort rundt $40 milliarder verdier i forsyningskjeden. Ikke veldig effektiv styring av datasentre.
Det alle ledere av datasentre bør ta bort fra det ovennevnte, er viktigheten av effektivitet. Økende kostnader og grønne initiativer gjør ikke akkurat jobben enklere. Men gjennom automatisering, virtualisering og smart datasenterdesign kan den unnvikende effektiviteten oppnås uten å sprenge budsjetter. Med de riktige løsningene kan du øke datasenterets effektivitet og nyte alle de tilknyttede fordelene som spenner fra kostnadsbesparelser til bedre kundeopplevelse.

Anbefalte innlegg

Teknisk løft

The 7 Top Data Center Trends for 2024

Data centers play a crucial role in allowing enterprises to process, access, and store mission-critical data for their daily operations. As the world sees

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet