Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Proprietar și controlor de date

ServerLIFT Corporation
17453 N 25th Ave
Phoenix, AZ 85023

Adresa de e-mail de contact a proprietarului: [email protected]

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 04 august 2020

Această Politică de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. atunci când utilizați Serviciul și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează.

Folosim datele dvs. personale pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele ale căror litere inițiale sunt majusculate au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții au același sens, indiferent dacă apar în singular sau în plural.

Definiții

În sensul prezentei politici de confidențialitate:

Cont înseamnă un cont unic creat pentru dvs. pentru a accesa Serviciul nostru sau părți ale Serviciului nostru.

Afaceri, în sensul CCPA (Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California), se referă la companie ca fiind persoana juridică care colectează informațiile personale ale consumatorilor și stabilește scopurile și mijloacele procesării informațiilor personale ale consumatorilor sau în numele cărora aceste informații este colectat și acest lucru, sau în comun cu alții, determină scopurile și mijloacele de prelucrare a informațiilor personale ale consumatorilor, care desfășoară afaceri în statul California.

Companie (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „ai noștri” din prezentul acord) se referă la Serverlift, 17453 N 25th Ave, Phoenix, AZ 85023.

În scopul GDPR, Compania este controlorul de date.

Consumator, în sensul CCPA (California California Privacy Privacy Act), înseamnă o persoană fizică care este rezidentă în California. Un rezident, astfel cum este definit în lege, include (1) fiecare persoană care se află în SUA în alt scop decât un scop temporar sau tranzitoriu și (2) fiecare persoană care are domiciliul în SUA care se află în afara SUA pentru un serviciu temporar sau scop tranzitoriu.

fursecuri sunt fișiere mici care sunt plasate pe computerul dvs., dispozitivul mobil sau orice alt dispozitiv de către un site web, care conțin detaliile istoriei dvs. de navigare pe site-ul web printre numeroasele sale utilizări.

Țară se referă la: Arizona, Statele Unite

Controler de date, în sensul GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor), se referă la Companie ca persoana juridică care, singură sau în comun cu alte persoane, stabilește scopurile și mijloacele procesării datelor cu caracter personal.

Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.

Nu urmări (DNT) este un concept care a fost promovat de autoritățile de reglementare americane, în special Comisia Federală pentru Comerț Federal (FTC), pentru industria internetului să dezvolte și să implementeze un mecanism care să permită utilizatorilor de internet să controleze urmărirea activităților lor online pe site-urile web .

Date personale este orice informație care se referă la o persoană identificată sau identificabilă.

În scopul GDPR, Datele cu caracter personal înseamnă orice informație referitoare la Dvs. cum ar fi un nume, un număr de identificare, date despre locație, identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social. identitate.

În sensul CCPA, Datele cu caracter personal înseamnă orice informație care identifică, se referă la, descrie sau este capabilă să fie asociată sau ar putea fi în mod rezonabil legată, direct sau indirect, cu Tine.

Vânzare, în sensul CCPA (Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California), înseamnă vânzarea, închirierea, eliberarea, dezvăluirea, difuzarea, punerea la dispoziție, transferul sau comunicarea orală, în scris sau prin mijloace electronice sau prin alte mijloace, a informațiilor personale ale consumatorului pentru o altă afacere sau o terță parte pentru contraprestație monetară sau de altă valoare.

Serviciu se referă la site-ul Web.

Furnizor de servicii înseamnă orice persoană fizică sau juridică care prelucrează datele în numele Companiei. Se referă la companii terțe sau persoane angajate de companie pentru a facilita Serviciul, pentru a furniza Serviciul în numele Companiei, pentru a efectua servicii legate de Serviciu sau pentru a ajuta Compania în analizarea modului în care este utilizat Serviciul. În scopul GDPR, furnizorii de servicii sunt considerați procesatori de date.

Serviciul de socializare terț se referă la orice site web sau orice site de rețea socială prin care un Utilizator se poate autentifica sau crea un cont pentru a utiliza Serviciul.

Date de utilizare se referă la datele colectate automat, fie generate de utilizarea Serviciului, fie de la infrastructura Serviciului în sine (de exemplu, durata unei vizite a paginii).

website se referă la Serverlift, accesibil de la https://serverlift.com/

Tu înseamnă persoana care accesează sau utilizează Serviciul sau compania sau orice altă persoană juridică în numele căreia accesează sau utilizează acest serviciu, după caz.

Conform GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor), puteți fi menționat ca persoana vizată sau ca Utilizator, deoarece sunteți persoana care utilizează Serviciul.

Colectarea și utilizarea datelor dvs. personale

Tipuri de date colectate

Date personale

În timpul utilizării serviciului nostru, vă putem solicita să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica. Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:

Adresa de email

Primul nume si ultimul nume

Numar de telefon

Informații despre contul bancar pentru a plăti produse și / sau servicii în cadrul Serviciului

Date de utilizare

Când plătiți pentru un produs și / sau un serviciu prin transfer bancar, vă putem solicita să furnizați informații pentru a facilita această tranzacție și pentru a vă verifica identitatea. Aceste informații pot include, fără limitare:

  • Data de nastere
  • Pașaport sau carte de identitate națională
  • Extras de card bancar
  • Alte informații care vă leagă la o adresă

Date de utilizare

Datele de utilizare sunt colectate automat la utilizarea serviciului.

Datele de utilizare pot include informații, cum ar fi adresa protocolului de internet a dispozitivului dvs. (de exemplu, adresa IP), tipul browserului, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care îl vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut în paginile respective, dispozitivul unic identificatori și alte date de diagnostic.

Când accesați Serviciul prin sau printr-un dispozitiv mobil, Este posibil să colectăm anumite informații în mod automat, inclusiv, dar fără a se limita la, tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizați, ID-ul dvs. unic al dispozitivului mobil, adresa IP a dispozitivului dvs. mobil, mobilul dvs. sistem de operare, tipul de browser de internet mobil pe care îl utilizați, identificatori de dispozitiv unici și alte date de diagnostic.

De asemenea, putem colecta informațiile pe care browserul dvs. le trimite de fiecare dată când vizitați Serviciul nostru sau când accesați Serviciul prin sau printr-un dispozitiv mobil.

Urmărirea tehnologiilor și cookie-urilor

Folosim Cookie-uri și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea pe Serviciul nostru și pentru a stoca anumite informații. Tehnologiile de urmărire utilizate sunt balize, etichete și scripturi pentru colectarea și urmărirea informațiilor și pentru îmbunătățirea și analizarea serviciului nostru.

Puteți instrui browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când este trimis un Cookie. Cu toate acestea, dacă nu acceptați Cookie-uri, este posibil să nu puteți utiliza unele părți ale Serviciului nostru.

Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau „sesiuni”. Cookie-urile persistente rămân pe computerul personal sau pe dispozitivul mobil atunci când plecați offline, în timp ce Cookie-urile de sesiune sunt șterse imediat ce închideți browserul web. Aflați mai multe despre cookie-uri: Totul despre cookie-uri.

Folosim atât cookie-uri de sesiune cât și persistente în scopurile prezentate mai jos:

Cookie-uri necesare / esențiale

Tip: Cookie-uri de sesiune

Administrat de: noi

Scop: Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a vă oferi servicii disponibile prin intermediul site-ului Web și pentru a vă permite să utilizați unele dintre caracteristicile sale. Acestea ajută la autentificarea utilizatorilor și la prevenirea utilizării frauduloase a conturilor utilizatorilor. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ați solicitat nu pot fi furnizate și noi folosim aceste cookie-uri doar pentru a vă oferi aceste servicii.

Cookie Politica / Notificări Acceptare Cookie-uri

Tip: Cookie-uri persistente

Administrat de: noi

Scop: Aceste Cookie-uri identifică dacă utilizatorii au acceptat utilizarea cookie-urilor pe site-ul Web.

Cookie-uri de funcționalitate

Tip: Cookie-uri persistente

Administrat de: noi

Scop: aceste cookie-uri ne permit să ne amintim de alegerile pe care le faceți atunci când utilizați site-ul, cum ar fi amintirea detaliilor dvs. de autentificare sau preferințele de limbă. Scopul acestor Cookie este de a vă oferi o experiență mai personală și de a evita să fiți nevoit să re-introduceți preferințele de fiecare dată când utilizați site-ul.

Cookie-uri de urmărire și performanță

Tip: Cookie-uri persistente

Administrat de: terți

Scop: Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a urmări informațiile despre traficul către site-ul Web și modul în care utilizatorii utilizează site-ul. Informațiile colectate prin intermediul acestor cookie-uri vă pot identifica direct sau indirect ca un vizitator individual. Acest lucru se datorează faptului că informațiile colectate sunt de obicei legate cu un identificator pseudonim asociat dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul Web. De asemenea, putem folosi aceste cookie-uri pentru a testa noi pagini, funcții sau noi funcționalități ale site-ului Web pentru a vedea cum reacționează utilizatorii noștri la ele.

Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le utilizăm și despre alegerile dvs. cu privire la cookie-uri, vă rugăm să vizitați Politica noastră privind cookie-urile sau secțiunea Cookies din Politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea datelor dvs. personale

Compania poate utiliza Datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza și menține serviciul nostru, inclusiv pentru a monitoriza utilizarea serviciului nostru.
  • Pentru a vă gestiona contul: pentru a gestiona înregistrarea dvs. ca utilizator al Serviciului. Datele personale pe care le furnizați vă pot oferi acces la diferite funcționalități ale Serviciului care vă sunt disponibile ca utilizator înregistrat.
  • Pentru executarea unui contract: dezvoltarea, respectarea și asumarea contractului de achiziție pentru produsele, articolele sau serviciile pe care le-ați cumpărat sau pentru orice alt contract cu noi prin intermediul serviciului.
  • Pentru a vă contacta: Pentru a vă contacta prin e-mail, apeluri telefonice, SMS sau alte forme echivalente de comunicare electronică, cum ar fi notificările push ale unei aplicații mobile cu privire la actualizări sau comunicări informative legate de funcționalitățile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv actualizările de securitate, atunci când este necesar sau rezonabil pentru implementarea lor.
  • Pentru a vă oferi cu știri, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim, care sunt similare cu cele pe care le-ați cumpărat sau întrebat deja, cu excepția cazului în care ați optat pentru a nu primi astfel de informații.
  • Pentru a gestiona solicitările dvs.: Pentru a participa și gestiona solicitările dvs. către noi.

Putem împărtăși informațiile dvs. personale în următoarele situații:

  • Cu furnizorii de servicii: Este posibil să împărtășim informațiile dvs. personale cu furnizorii de servicii pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru, pentru procesarea plăților, pentru a vă contacta.
  • Pentru transferuri de afaceri: Putem împărtăși sau transfera informațiile dvs. personale în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare a activelor companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.
  • Cu afiliații: Putem împărtăși informațiile dvs. cu afiliații noștri, caz în care vom solicita acelor afiliați să onoreze această Politică de confidențialitate. Afiliații includ compania noastră mamă și orice alte filiale, parteneri de asociere în comun sau alte companii pe care le controlăm sau care sunt sub control comun cu noi.
  • Cu partenerii de afaceri: Putem împărtăși informațiile dvs. cu partenerii noștri de afaceri pentru a vă oferi anumite produse, servicii sau promoții.
  • Cu alți utilizatori: Când împărtășiți informații personale sau altfel interacționați în zonele publice cu alți utilizatori, aceste informații pot fi vizualizate de toți utilizatorii și pot fi distribuite public în exterior. Dacă interacționați cu alți utilizatori sau vă înregistrați printr-un serviciu de socializare terță parte, contactele dvs. de pe Serviciul de socializare terță parte pot vedea numele, profilul, imaginile și descrierea activității dvs. În mod similar, alți utilizatori vor putea vedea descrierile activității Dvs., vor comunica cu Dvs. și vor vizualiza profilul dvs.

Păstrarea datelor dvs. personale

Compania va păstra Datele dvs. cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi datele dvs. personale în măsura necesară pentru a respecta obligațiile noastre legale (de exemplu, dacă ni se solicită să vă reținem datele pentru a respecta legile aplicabile), vom rezolva litigiile și vom aplica acordurile și politicile noastre legale.

De asemenea, Compania va păstra datele de utilizare în scopuri de analiză internă. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt utilizate pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru, sau suntem obligați legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

Transferul datelor dvs. personale

Informațiile dvs., inclusiv datele cu caracter personal, sunt prelucrate la birourile de operare ale companiei și în orice alte locuri unde se află părțile implicate în procesare. Înseamnă că aceste informații pot fi transferate și menținute pe computere situate în afara statului dvs., provinciei, țării sau altei jurisdicții guvernamentale în care legile privind protecția datelor pot diferi de cele din jurisdicția dvs.

Consimțământul dvs. pentru această politică de confidențialitate, urmat de transmiterea informațiilor dvs. reprezintă acordul dvs. pentru transferul respectiv.

Compania va lua toate măsurile în mod rezonabil necesare pentru a se asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de confidențialitate și nici un transfer de date personale nu va avea loc către o organizație sau o țară, cu excepția cazului în care există controale adecvate în vigoare, inclusiv securitatea Datele dvs. și alte informații personale.

Dezvăluirea datelor dvs. personale

Tranzacții de afaceri

Dacă Compania este implicată într-o fuziune, achiziție sau vânzare de active, Datele dvs. personale pot fi transferate. Vom oferi o notificare înainte ca datele dvs. personale să fie transferate și să facă obiectul unei alte politici de confidențialitate.

Aplicarea legii

În anumite circumstanțe, Compania poate fi solicitată să dezvăluie datele dvs. cu caracter personal, dacă este necesară în acest sens prin lege sau ca răspuns la solicitările valabile ale autorităților publice (de exemplu, o instanță sau o agenție guvernamentală).

Alte cerințe legale

Compania poate dezvălui Datele dvs. personale în credința de bună credință că o astfel de acțiune este necesară pentru:

  • Respectați o obligație legală
  • Protejați și apărați drepturile sau proprietățile Companiei
  • Preveniți sau investigați posibile infracțiuni în legătură cu Serviciul
  • Protejați siguranța personală a Utilizatorilor Serviciului sau a publicului
  • Protejați-vă împotriva răspunderii legale

Securitatea datelor dvs. personale

Securitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi, dar nu uitați că nici o metodă de transmitere pe internet sau o metodă de stocare electronică nu este securizată 100%. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea lor absolută.

Informații detaliate despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal

Furnizorii de servicii au acces la Datele dvs. personale numai pentru a-și îndeplini sarcinile în numele nostru și sunt obligați să nu le dezvăluie sau să le folosească în alt scop.

Google Analytics

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru.

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul site-urilor web. Google folosește datele colectate pentru a urmări și monitoriza utilizarea serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru a contextualiza și personaliza anunțurile propriei rețele de publicitate.

Puteți renunța la faptul că activitatea dvs. pe Serviciul a fost pusă la dispoziția Google Analytics prin instalarea suplimentului browser-ului de renunțare la Google Analytics. Complementul împiedică JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js și dc.js) să partajeze informații cu Google Analytics despre activitatea vizitelor.

Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate Google, vizitați pagina web Confidențialitate și Termeni: https://policies.google.com/privacy

Marketing prin e-mail

Putem folosi Datele dvs. personale pentru a vă contacta cu buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații care vă pot interesa. Puteți renunța la primirea oricărei sau a tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau instrucțiunile furnizate în orice e-mail pe care îl trimitem sau contactându-ne.

Putem folosi furnizorii de servicii de e-mail marketing pentru a gestiona și a vă trimite e-mailuri.

Pardot

Politica de confidențialitate a acestora poate fi consultată la https://www.salesforce.com/company/privacy/

plăţile

Este posibil să oferim produse și / sau servicii plătite în cadrul Serviciului. În acest caz, putem folosi servicii terțe pentru procesarea plăților (de exemplu, procesatori de plată).

Nu vom stoca și colecta detaliile cardului dvs. de plată. Aceste informații sunt furnizate direct procesatorilor noștri de plată a căror utilizare a informațiilor dvs. personale este reglementată de Politica de confidențialitate. Aceste procesoare de plată respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de Consiliul de Standarde de Securitate PCI, care este un efort comun al unor mărci precum Visa, Mastercard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS contribuie la asigurarea gestionării sigure a informațiilor de plată.

Când utilizați Serviciul nostru pentru a plăti un produs și / sau serviciu prin transfer bancar, Vă putem solicita să furnizați informații pentru a facilita această tranzacție și pentru a vă verifica identitatea.

Utilizare, performanță și diverse

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a oferi o îmbunătățire mai bună a serviciului nostru.

ReCAPTCHA invizibilă

Folosim un serviciu captcha invizibil numit reCAPTCHA. reCAPTCHA este operat de Google.

Serviciul reCAPTCHA poate colecta informații de la dvs. și de la dispozitivul dvs. în scopuri de securitate.

Informațiile culese de reCAPTCHA sunt deținute în conformitate cu Politica de confidențialitate a Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Confidențialitate GDPR

Bazele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în baza GDPR

Putem prelucra Datele cu caracter personal în următoarele condiții:

  • Consimţământ: Ați dat consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.
  • Executarea unui contract: Furnizarea de date cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dvs. și / sau pentru orice obligații pre-contractuale ale acestora.
  • Obligatii legale: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care este supusă Compania.
  • Interese vitale: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru a vă proteja interesele vitale sau ale altei persoane fizice.
  • Interese publice: Prelucrarea datelor cu caracter personal este legată de o sarcină care este realizată în interes public sau în exercitarea autorității oficiale învestite în cadrul companiei.
  • Interese legitime: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de companie.

În orice caz, Compania va ajuta cu plăcere să clarifice baza juridică specifică care se aplică procesării și, în special, dacă furnizarea de date cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract.

Drepturile dvs. în cadrul GDPR

Compania se angajează să respecte confidențialitatea datelor dvs. personale și să vă garanteze că vă puteți exercita drepturile.

Aveți dreptul, în conformitate cu această politică de confidențialitate și prin lege, dacă sunteți în UE, să:

  • Solicitați acces la datele dvs. personale. Dreptul de a accesa, actualiza sau șterge informațiile pe care le avem asupra dvs. Ori de câte ori este posibil, puteți accesa, actualiza sau solicita ștergerea datelor dvs. personale direct în secțiunea Setări cont. Dacă nu puteți efectua singuri aceste acțiuni, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta. Acest lucru vă permite, de asemenea, să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs.
  • Solicitați corectarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Aveți dreptul de a avea informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate.
  • Obiectul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Acest drept există acolo unde ne bazăm pe un interes legitim ca bază legală pentru prelucrarea noastră și există ceva despre situația dvs. particulară, care vă face să doriți să vă obiectați la prelucrarea datelor dvs. personale pe acest motiv. De asemenea, aveți dreptul de a vă obiecta în cazul în care vă prelucrăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct.
  • Solicitați ștergerea datelor dvs. personale. Aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm datele cu caracter personal atunci când nu există niciun motiv întemeiat pentru ca noi să continuăm procesarea acestora.
  • Solicitați transferul datelor dvs. personale. Vă vom oferi Datelor dvs. personale sau unei terțe părți pe care le-ați ales într-un format structurat, utilizat frecvent, care poate fi citit automat. Vă rugăm să rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pe care vi le-ați acordat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau unde am folosit informațiile pentru a efectua un contract cu dvs.
  • Retrage consimțământul. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Dacă vă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă putem oferi acces la anumite funcționalități specifice ale Serviciului.

Exercitarea drepturilor dvs. de protecție a datelor GDPR

Puteți exercita drepturile dvs. de acces, rectificare, anulare și opoziție contactându-ne. Vă rugăm să rețineți că vă putem solicita să vă verificați identitatea înainte de a răspunde acestor solicitări. Dacă efectuați o solicitare, vom încerca tot posibilul să vă răspundem cât mai curând posibil.

Aveți dreptul de a vă adresa unei autorități de protecție a datelor despre colectarea și utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Pentru mai multe informații, dacă vă aflați în Spațiul Economic European (SEE), vă rugăm să contactați autoritatea locală de protecție a datelor din SEE.

Confidențialitate CCPA

Drepturile dvs. în cadrul CCPA

Conform acestei Politici de confidențialitate și prin lege dacă sunteți rezident în California, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a sesiza. Trebuie să fiți notificați în mod corespunzător ce categorii de date cu caracter personal sunt colectate și scopurile pentru care sunt utilizate datele personale.
  • Dreptul de acces / dreptul de a solicita. CCPA vă permite să solicitați și să obțineți de la companie informații cu privire la dezvăluirea datelor dvs. cu caracter personal, care au fost colectate în ultimele 12 luni de către companie sau filialele sale către o terță parte în scopul marketingului direct al terților.
  • Dreptul de a spune nu la vânzarea de date cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a solicita Companiei să nu vândă Datele dvs. Personale către terți. Puteți trimite o astfel de solicitare accesând secțiunea „Nu vindeți informațiile mele personale” sau pagina web.
  • Dreptul de a ști despre datele dvs. personale. Aveți dreptul să solicitați și să obțineți de la companie informații privind dezvăluirea următoarelor:
  • Categoriile de date cu caracter personal colectate
  • Sursele din care au fost colectate datele cu caracter personal
  • Scopul comercial sau comercial pentru colectarea sau vânzarea datelor cu caracter personal
  • Categorii ale terților cu care împărtășim date cu caracter personal
  • Piesele specifice de date personale pe care le-am colectat despre Dvs.
  • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea Datelor dvs. personale care au fost colectate în ultimele 12 luni.
  • Dreptul de a nu fi discriminat. Aveți dreptul de a nu fi discriminat pentru exercitarea niciunui drept al Consumatorului dvs., inclusiv prin:
  • Negarea de bunuri sau servicii către dvs.
  • Încărcarea de prețuri sau tarife diferite pentru bunuri sau servicii, inclusiv utilizarea reducerilor sau a altor beneficii sau impunerea de penalități
  • Furnizarea unui nivel diferit sau a calității bunurilor sau serviciilor
  • Sugerând că veți primi un preț sau o rată diferită pentru bunuri sau servicii sau un nivel sau o calitate diferită a bunurilor sau serviciilor.

Exercitarea drepturilor dvs. pentru protecția datelor CCPA

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. în cadrul CCPA și dacă sunteți rezident din California, ne puteți trimite un e-mail sau sunați sau vizitați secțiunea „Nu vindeți informațiile mele personale” sau pagina web.

Compania va dezvălui și va furniza gratuit informațiile solicitate în termen de 45 de zile de la primirea solicitării dvs. verificabile. Perioada de furnizare a informațiilor solicitate poate fi prelungită o dată cu încă 45 de zile, când este necesar, cu o notificare prealabilă.

Nu vindeți informațiile mele personale

Nu vindem informații personale. Cu toate acestea, Furnizorii de servicii cu care suntem parteneri (de exemplu, partenerii noștri de publicitate) pot folosi tehnologia serviciului care „vinde” informații personale, așa cum sunt definite de legea CCPA.

Dacă doriți să renunțați la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de publicitate bazate pe interese și a acestor potențiale vânzări, astfel cum sunt definite în legea CCPA, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile de mai jos.

Vă rugăm să rețineți că orice renunțare este specifică browserului pe care îl utilizați. Este posibil să fie nevoie să renunțați la fiecare browser pe care îl utilizați.

website

Puteți renunța la primirea anunțurilor personalizate, furnizate de Furnizorii noștri de servicii, urmând instrucțiunile noastre prezentate pe Serviciu:

  • Din banner-ul nostru de aviz „Consimțământul cookie-urilor”
  • Sau din banner-ul nostru de aviz „Opt-out CCPA”
  • Sau din bannerul nostru de anunțuri „Nu vindeți informațiile mele personale”
  • Sau din linkul nostru „Nu vindeți informațiile mele personale”

Renunțarea la plasare va plasa un cookie pe computerul dvs. unic pentru browserul pe care îl utilizați pentru a renunța. Dacă schimbați browsere sau ștergeți cookie-urile salvate de browserul dvs., va trebui să renunțați din nou.

Dispozitive mobile

Dispozitivul dvs. mobil vă poate oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor despre aplicațiile pe care le utilizați pentru a vă difuza anunțuri care vizează interesele dvs.:

  • „Renunțați la anunțuri bazate pe interese” sau „Renunțați la personalizarea anunțurilor” pe dispozitivele Android
  • „Limitați urmărirea anunțurilor” pe dispozitivele iOS

De asemenea, puteți opri colectarea informațiilor despre locație de pe dispozitivul dvs. mobil modificând preferințele pe dispozitivul dvs. mobil.

Politica „Nu urmăriți”, așa cum prevede Legea privind protecția confidențialității online California (CalOPPA)

Serviciul nostru nu răspunde la semnalele Nu urmăriți.

Cu toate acestea, unele site-uri web terțe urmăresc activitățile dvs. de navigare. Dacă vizitați astfel de site-uri, puteți seta preferințele dvs. în browserul dvs. Web pentru a informa site-urile web că nu doriți să fie urmăriți. Puteți activa sau dezactiva DNT accesând pagina de preferințe sau setări a browserului dvs. Web.

Confidențialitatea copiilor

Serviciul poate conține conținut adecvat copiilor sub vârsta de 13 ani. În calitate de părinte, trebuie să știți că prin intermediul Serviciului, copiii sub vârsta de 13 ani pot participa la activități care implică colectarea sau utilizarea informațiilor personale. Folosim eforturi rezonabile pentru a ne asigura că înainte de a colecta informații personale de la un copil, părintele copilului primește o notificare și consimte practicile noastre de informații personale.

De asemenea, putem limita modul în care Colectăm, folosim și stocăm o parte din informațiile utilizatorilor între 13 și 18 ani. În unele cazuri, acest lucru înseamnă că nu vom putea furniza acestor Utilizatori anumite funcționalități ale Serviciului. Dacă trebuie să ne bazăm pe consimțământ ca bază legală pentru prelucrarea informațiilor Dvs. și țara dvs. necesită consimțământ de la un părinte, putem solicita consimțământul părintelui dvs. înainte de a colecta și utiliza informațiile respective.

Putem solicita unui Utilizator să verifice data nașterii sale înainte de a colecta informații personale de la acesta. Dacă Utilizatorul are vârsta sub 13 ani, Serviciul va fi blocat sau redirecționat către un proces de consimțământ parental.

Informații colectate de la copiii cu vârsta sub 13 ani

Compania poate colecta și stoca identificatori persistenți, cum ar fi cookie-urile sau adresele IP de la Copii fără consimțământul părinților în scopul de a sprijini operarea internă a Serviciului.

Putem colecta și stoca alte informații personale despre copii dacă aceste informații sunt transmise de un copil cu acordul prealabil al părintelui sau de către părintele sau tutorele copilului.

Compania poate colecta și stoca următoarele tipuri de informații personale despre un copil atunci când este transmis de un copil cu acordul prealabil al părinților sau de către părintele sau tutorele copilului:

  • Prenume și / sau prenume
  • Data de nastere
  • Gen
  • Nivel de grad
  • Adresa de email
  • Număr de telefon
  • Numele părintelui sau al tutorelui
  • Adresa de e-mail a părinților sau a tutorelui

Pentru detalii suplimentare despre informațiile pe care le-am putea colecta, vă puteți referi la secțiunea „Tipuri de date colectate” din această Politică de confidențialitate. Urmăm politica noastră de confidențialitate standard pentru dezvăluirea informațiilor personale colectate de la și despre copii.

Acces parental

Un părinte care a acordat deja permisiunea Companiei de a colecta și utiliza informațiile personale ale copilului său poate, în orice moment:

  • Examinați, corectați sau ștergeți informațiile personale ale copilului
  • Întrerupeți colectarea sau utilizarea informațiilor personale ale copilului

Pentru a face o astfel de solicitare, ne puteți scrie utilizând informațiile de contact furnizate în această Politică de confidențialitate.

Drepturile dvs. de confidențialitate din California (legea California Shine the Light)

Conform Secțiunii Codului civil din California 1798 (legea California Shine the Light), rezidenții din California, cu o relație de afaceri stabilită cu noi, pot solicita informații o dată pe an despre partajarea datelor lor personale cu terțe părți în scopuri de marketing direct ale terților.

Dacă doriți să solicitați mai multe informații în conformitate cu legea California Shine the Light și dacă sunteți un rezident din California, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact furnizate mai jos.

Drepturile de confidențialitate din California pentru utilizatorii minori (Codul afacerilor și profesiilor din California, secțiunea 22581)

Secțiunea 22581 a Codului afacerilor și profesiilor din California permite rezidenților din California sub vârsta de 18 ani care sunt utilizatori înregistrați ai site-urilor, serviciilor sau aplicațiilor online să solicite și să obțină eliminarea conținutului sau informațiilor pe care le-au postat public.

Pentru a solicita eliminarea acestor date și dacă sunteți un rezident din California, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact furnizate mai jos și includeți adresa de e-mail asociată contului dvs.

Fiți conștienți că solicitarea dvs. nu garantează eliminarea completă sau completă a conținutului sau informațiilor postate online și că legea nu poate permite sau nu necesită eliminarea în anumite circumstanțe.

Linkuri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe un link terț, veți fi direcționat către site-ul terțului. Vă sfătuim să consultați Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Nu avem niciun control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Este posibil să ne actualizăm Politica de confidențialitate din când în când. Vă vom anunța orice modificări prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă pe Serviciul nostru, înainte ca schimbarea să devină efectivă și să actualizăm data „Ultima actualizare” din partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

Vi se recomandă să consultați periodic această Politică de confidențialitate pentru orice modificări. Modificările aduse acestei politici de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt postate pe această pagină.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, ne puteți contacta:

Prin e-mail: [email protected]

Vizitând această pagină pe site-ul nostru: https://serverlift.com/why-us/privacy-policy/

De ce clienții noștri se bazează pe SERVERLIFT

Vorbiți cu un specialist pentru a găsi soluția potrivită de ridicare pentru centrul de date.

Descărcați cartea albă GRATUITĂ, „Cumpărarea unui dispozitiv de ridicare a datelor pentru centrele de date”

Centrul de date este esențial pentru misiuni, iar timpul de oprire poate însemna zeci de mii de clienți supărați și pierderi de milioane. Ghidul nostru gratuit vă ajută să identificați instrumentele corecte pentru evitarea eficientă a perioadei de oprire ca manager de centru de date.

Cumpararea-A-Data-Center-ridicare-Dispozitiv-Cover

introduceți informațiile de mai jos pentru a descărca whitepaper

Cumpărarea unui dispozitiv de ridicare a centrelor de date

Obțineți cele mai recente informații

Respectăm confidențialitatea dvs. și nu vom vinde niciodată, închiria, închiria sau distribui informațiile dvs. către terți și nici nu vă vom trimite un e-mail nesolicitat.

introduceți informațiile de mai jos pentru a descărca whitepaper

Ghidul de migrare a Centrului de date

introduceți informațiile de mai jos pentru a descărca whitepaper

Ghidul de securitate al Centrului de Date

introduceți informațiile de mai jos pentru a descărca whitepaper

Cele mai bune practici pentru mutarea departamentului IT din Centrul de date

introduceți informațiile de mai jos pentru a descărca whitepaper

Cele mai bune practici pentru manipularea echipamentelor pentru centrele de date

introduceți informațiile de mai jos pentru a descărca whitepaper

Cartea albă a planului de acțiune pentru consolidarea centrelor de date