Søk
Close this search box.

Produsenter Få resultater med ServerLIFT

Sikkerhet er alltid på hodet innen produksjonssektoren, men faren som lurer i det mangelfulle flytteutstyret får ikke nok oppmerksomhet. ServerLIFT kan hjelpe produsenter med å redusere arbeidskraftskostnader, redusere risiko og få resultater raskere med fagmessig designet og tilpasset utstyr.

Solutions

Effektiviser produksjon og systemintegrasjon med ServerLIFT®

Safety is top of mind at all times within the manufacturing sector, but the danger lurking within your inadequate relocation equipment doesn’t get enough attention. ServerLIFT® can help producers to reduce labor costs, cut risk, and get results quicker with expertly designed and customized equipment.

LØSNINGER

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

Last ned vår GRATIS hvitbok, “Beste fremgangsmåter for håndtering av datasenterutstyr”

Produsenter Få resultater med ServerLIFT®

For ofte ender produsenter og systemintegratorer med å bruke manuelt arbeid for å transportere chassis, servere og annet tungt utstyr. Forskrifter fra OSHA ignoreres og risikerer alvorlig personskade. Å bruke et produkt som ikke var spesialbygget for å flytte, plassere og installere utstyr som veier hundrevis av kilo, kan også føre til katastrofe.

En ulykke hvor en ingeniør er skadet eller oppdragskritiske enheter er skadet, kan sette deg tilbake med millioner av dollar. Enhver hendelse som involverer energidrevet arbeid kan sette deg frakoblet og forårsake betydelige avbrudd. Virksomheten din lider, kundene dine lider, og det kan være vanskelig å få driften tilbake på sporet.

ServerLIFT® was engineered to protect your most valuable assets using state-of-the-art electronic tools to safely lift even the heaviest loads. Our datasenterheiser er en spesialbygget løsning for å flytte tungt utstyr med en knapp knapp.

SL-500FX serverheisinstallasjon

For systems integrators populated pallet-mounted racks, the ServerLIFT® SL-500FX ™ frontlaster er den ultimate løsningen for fremstilling av IT-utstyr, og tilbyr avansert støtte for å flytte utstyr dypt inn i stativet fra heisen foran og over pallen på leppen.

ServerLIFT® SL-1000X® Super-Duty Lift eller SL-500X® elektrisk heis er fantastiske løsninger for mer restriktive gulvplasser i produksjonen, og gir kraftig og presis støtte for stykker som veier opp til henholdsvis 454 kg og 227 kg.

De SL-500X®, SL-500FX ™, og SL-1000X® datasenterheiser er det beste i klassen for produsenter som jobber med det tyngste utstyret og trenger holdbarhet for å håndtere høye sykluser.

Det mest følsomme IT-utstyret ditt kan justeres perfekt og senkes ned til gulvet eller på toppen av ikke-standard stativer. Vi har utviklet modeller som lar enkeltoperatører i spesialiserte fasiliteter løfte og installere servere eller andre deler på toppen av 90U tilpassede stativer. Råvarer kan transporteres av en enkelt operatør for å effektivisere driften og redusere arbeidskraftskostnadene. Inventar kan katalogiseres og organiseres med letthet.

Enable high-quality performance and deliver products in a timely manner. Reduce safety risks in your manufacturing environment and implement the high-tech solution built to last. Contact ServerLIFT® today for a complimentary konsultasjon.

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft®

[grw id="24503"]
Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Handlingsplan for datasenterkonsolidering"

En riktig utført handlingsplan for datasenterkonsolidering skisserer effektive og skalerbare teknologier som kan brukes til å øke produksjonen samtidig som driftskostnadene reduseres.

Data-Center-konsolidering-Handling-Plan-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet