Solutions

Fokus på sikkerhet

Arbeidsrelaterte skader er en konstant fare i datasentermiljøet.

Vector Smart Object
KC_logo
Vector Smart Object-1

LØSNINGER

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Beste fremgangsmåter for å flytte IT-utstyr i datasenteret"

Fokus på sikkerhet

Fokuser på

Sikkerhet

Våre klienter tar opp sikkerhetsproblemer i datasenteret head-on. De vet at å løfte, transportere og installere tunge servere og annet utstyr må gjøres på riktig måte hver eneste gang for å unngå ulykker.

For sikkerhetsteam og datasenterledere er det en gevinst hver gang å implementere en ServerLIFT-datasenterheis. Ingen gjør spesialisert, skadefri håndtering av delikat IT-utstyr bedre. ServerLIFT går langt utenfor unngåelse av hendelser. Vi fortsetter å innovere og lage produkter som alltid setter brukerens og utstyrets sikkerhet først. Vår insistering på å opprettholde denne tilnærmingen gjenspeiles i vår 100% ulykkesfri rykte på jobbsider over hele kloden.

Ingen andre heisfirmaer for serverhåndtering tilbyr den samme forsikringen.

Håndtere risiko i ditt datasenter

Håndtere risiko i

Datasenteret ditt

"Manuell materialhåndtering er den viktigste kilden til erstatningsskader i den amerikanske arbeidsstyrken, og fire av fem av disse skadene vil påvirke korsryggen."

Arbeidsmiljø og
Helseadministrasjonen

"Over 36% av skader som involverte tapte arbeidsdager var et resultat av skulder- og ryggskader ... å løfte belastninger over 50 pund vil øke risikoen for skader."

US Bureau of Labor


Ansatt Helse

og sikkerhet

Å håndtere ansvar (og PR) i datasentermiljøet betyr å arbeide for å sikre ansattes helse og sikkerhet til enhver tid. ServerLIFT tilbyr flere løsninger for transport av din tyngste maskinvare uten å måtte logge en OSHA-klage.

Å håndtere ansvar i datasentermiljøet betyr arbeider for å sikre ansattes helse og sikkerhet til alle tider.

“Tradisjonelle” løsninger for å flytte disse dyre utstyrene inkluderer to til fire dataingeniører og en lagergaffeltruck. Disse generiske hurtigreparasjonene resulterer i ulykker, søksmål og et ustabilt forretningsmiljø som snart blir avslørt enda mer av den økonomiske effekten av dårlige valg.

ServerLIFT ble opprettet av ingeniører for å passe til den tette, smale grensen til dagens moderne datasenter, med kostbart utstyr plassert lett i nærheten av heisen. På bare 24 ”bredde, disse maskinene er enkle å manøvrere helt opp til stativet. Hender og skuldre forblir fri for klemmepunkter, og utstyr som veier opp til 1 000 kg. kan senkes eller løftes ved å trykke på en knapp. Enten du planlegger å flytte servere ofte eller noen ganger, har vi opprettet fremste løfteinnretning for datasenter for dine behov.

Begrens sikkerhetsrisikoen og beskytt datasenterutstyret og ingeniørene som betjener dem. Kontakt ServerLIFT i dag for en gratis konsultasjon.

iso-9001-certified-blue
iso-14001-compliant-green

Vi er nådeløse med hensyn til kvalitet, sikkerhet og kontinuerlig forbedring. Derfor kan du være oppmerksom på at ServerLIFT er en produsent av ISO: 9001 og ISO: 14001, og vi produserer de eneste datasentalliftene med CE-, FCC / IC- og UL-produktsertifiseringer.

Hvorfor våre kunder stoler på serverløft

[grw id="24503"]
Snakk med en spesialist for å finne den rette løfteløsningen for ditt datasenter.

Last ned vår GRATIS hvitbok, "Datasenterets sikkerhetshåndbok"

Sliter du med å lage passende, realistiske sikkerhetsretningslinjer for datasenteret eller colocation-anlegget ditt? Denne gratis guideboken skisserer driftsstandardene som kreves for å oppnå et 100% trygt arbeidsmiljø.

Data-Center-Safety-Guidebook-Cover

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for å flytte IT-avdelingen i datasenteret

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets sikkerhetsveiledning

Få den siste innsikten

Vi respekterer ditt privatliv og vil aldri selge, leie, lease eller gi bort informasjonen din til tredjepart, og vi vil heller ikke sende deg uoppfordret e-post.

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Datasenterets migrasjonsveiledning

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Beste praksis for håndtering av datasenterutstyr

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Handlingsplan for handlingsplan for datasenterkonsolidering

legg inn informasjonen nedenfor for å laste ned whitepaper

Kjøpe en datasenter-løfteenhet